Ova drogerijska maskara prodaje se na svakih pet sekundi, a za to postoje dobri razlozi

Maskara je neizostavan make-up proizvod u svakom ženskom neseseru, koji koristimo uvek i svuda, bez obzira na to da li kreiramo glamurozni look za večernji izlazak ili nanosimo minimalističku dnevnu šminku, koja podrazumeva upotrebu svega nekoliko proizvoda. Još jedan od razloga zašto je mnogima maskara omiljen beauty proizvod jeste i činjenica da nije potrebno izdvojiti visoke iznose da bi imali kvalitetan proizvod jer je na tržištu dostupan širok spektar odličnih drogerijskih maskara po pristupačnim cenama. Osim toga, svaki šminker će vam reći da je mnogo važnije da redovno menjamo maskaru nego da za njenu kupovinu izdvajamo veće svote novca.

Kada govorimo o drogerijskoj ponudi, brend koji definitivno ima najbolji izbor maskara svakako je Maybelline New York, u čijem se asortimanu nalazi čak nekoliko proizvoda s kultnim statusom. Najpopularnija među njima već decenijama unazad jeste prva maskara koju je osnivač ove kuće Thomas Lyle Williams lansirao davne 1971. godine. U pitanju je Maybelline New York Great Lash, koja je ujedno i najpristupačnija maskara brenda.
Inspiraciju da jedan od prvih proizvoda njegovog brenda bude baš maskara, Thomas je dobio dok je gledao svoju sestru Mabel Williams kako se šminka. I mada je Great Lash odmah osvojila srca žena širom sveta i obezbedila ovom brendu titulu proizvođača koji nudi najbolje maskare, niko nije mogao ni da pretpostavi da njena ogromna popularnost neće prestati ni nakon više od 50 godina. Ovaj proizvod u to vreme bio je revolucionaran jer su formule tadašnjih maskara uglavnom bile na bazi voska, dok je Maybelline lansirao prvu maskaru na bazi vode koju se žene mogle mogo lakše da skinu. Ipak, tajna uspeha ovog proizvoda krije se najpre u efektu koji pruža trepavicama. U pitanju je jako lepo pigmentisana maskara, koja produžava trepavice i daje im veći volumen, a pritom nema bojazni od stvaranja grudvica i lepljenja.

Ako uzmemo u obzir njenu kvalitetnu formulu i pristupačnu cenu, onda nas ni malo ne čudi što se po jedna bočica ove kultne maskare prodaje na svakih pet sekundi, a statistika pokazuje i da je svaka žena bar jednom u životu imala ovaj proizvod u svom neseseru. Zanimljivo je i da Great Lash vole žene svih generacija, pa je podjednako često kupuju tinejdžerke, njihove mame i bake.

Maybelline New York Great Lash maskara

OSTALE BESTSELER MASKARE OVOG BRENDA

Maybelline New York Lash Sensational maskara
Maybelline New York Colossal maskara
Maybelline New York Total Temptation maskara

Maybelline New York Falsies Lash Lift maskara
Maybelline New York Snapscara maskara

Tekst: INJournal magazin
Foto: Instagram (@maybelline), Promo

Podeli

Scroll to Top