Ova frizura izaziva oprečna mišljena, a ipak će obeležiti narednu sezonu

Zaboravite na ponovno okupljanje zvezda serije Prijatelji ili na Bennifer, jer je povratak mullet frizure definitivno najneočekivaniji comeback koji se dogodio u 2021. godini. Statistički podaci govore da je ovo najpretraživanija frizura na googleu u prvih šest meseci ove godine sa više od 15,5 miliona pretraga, što je za 142% više u odnosu 2020. Ipak, zenit njene popularnosti očekuje se tek naredne sezone.
Omiljena frizura s kraja 70-tih i početka 80-tih bila je jedan od zaštitnih znakova Davida Bowieja, ali su je nosile i mnoge druge poznate ličnosti, a podjednako su je voleli i muškarci i žene.

@barbieferreira

@iamhalsey

Reč je o izuzetno stepenastoj frizuri koja podrazumeva teške šiške i kratko ošišan vrh kose u kombinaciji sa dugim repovima pozadi. Potpuno je unisex i predstavlja pravu malu proslavu individualnosti. Ovo definitivno nije frizura koju svako može da iznese jer znatno bolje funkcioniše sa gustom nego sa tankom i ravnom kosom, a da biste je poneli potrebno vam je samopouzdanje s velikim S. Ukoliko ste dovoljno hrabri da isprobate mullet, dobićete frizuru koja nije zahtevna za održavanje, pa će vam uz minimalan trud kosa uvek dobro izgledati. Poenta čitave priče je u spontanosti zbog čega će biti dovoljno da nakon pranja prosušite kosu fenom dok prstima prolazite kroz nju (da biste dobili potreban volumen), a zatim da na krajeve nanesete vosak.

@rowanblanchard

@debbyryan

Među poznatim ličnostima koje su već issprobale ovu frizuru našle su se Miley Cyrus, Rihanna, Scarlett Johansson, Debby Ryan, Halsey i mnoge druge, a popularna je i među top modelima i influenserkama. Ako razmišljate o promeni frizure, a dovoljno ste hrabri da se odvažite na eksperiment, verujemo da će vas mnoge od ovih fotografija inspirisati da zakažete termin u salonu.

@badgalriri

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @debbyryan
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top