Ova krema za telo je toliko dobra da se po jedno pakovanje proda na svakih 15 sekundi

Već smo vam pisali o tome da je marljiva briga o koži tela jedan od najvećih skincare trendova za 2023. godinu, što nas i raduje ako imamo u vidu da je u pitanju naš najveći organ koji zaslužuje da mu posvetimo malo više pažnje od pukog tuširanja i mazanja bilo koje kreme koja nam padne pod ruku. To se posebno odnosi na predstojeći letnji period kada naša koža svakodnevno doživljava stres kako zbog UV zračenja tako i zbog naglih promena temperature, koje se događaju kada iz rashlađenihprostorija izađemo na vreo spoljašnji vazduh i obrnuto. Kako biste izbegli različite iritacije kože, koje nisu retke tokom najtoplijeg doba godine, trebalo bi da preduzmete dva važna koraka – zaštitu kože od sunca i hidratacija.

O zaštiti od sunca pisali smo vam mnogo puta, a da bi koža dobila potrebnu dozu hidratacije, najvažnije je da obilno nanosimo kreme za telo i da ne preskačemo regije kao što su vrat, šake, kolena ili stopala, jer svaki centimetar našeg tela zaslužuje adekvatnu hidrataciju. Drugi važan kriterijum jeste izbor odgovarajućeg proizvoda, a u situacijama kada ne znate odakle da počnete uvek je mudra odluka okrenuti se legendarnim proizvodima koji su prošli test vremena. U skladu sa tim, danas vam predstavljamo jednu od najlegendarnijih krema za telo na svetu – Bum Bum kremu brenda Sol de Janeiro. O popularnosti ovog proizvoda najbolje govori činjenica da se po četiri pakovanja proda svakog minuta, a dobio je i brojne prestižne nagrade i recenzije.

Verujemo da ste mnogo puta do sada čuli za ovu kremu, a poznata je i kao jedna od najefikasnijih kada je reč o borbi protiv celulita. Međutim, njene prednosti se tu ne završavaju. Bum Bum krema već na prvu osvaja božanstvenim mirisom vanile koji je dubok i snažan pa možda nije najbolji izbor za one koji vole suptilne mirise. Oni koji vole vanilu sigurno će biti oduševljeni ovom toplom notom koja popravlja raspoloženje, a ostaje na koži i po nekoliko sati nakon što nanesete kremu. Ipak, najvažniji adut ove bogate kreme jeste činjenica da hrani i hidrira kožu, a pritom ne ostalja mastan trag jer se jako brzo upija.

Glavni sastojci ove formule su kokosovo ulje i cupuaçu (brazilsko voće) puter koji je emolijens te se brzo upija i dubinski je hidrira. Veliki broj žena voli Bum Bum proizvod i zato što ostavlja blago svetlucavi trag zbog čega koža izgleda prelepo nakon nanošenja. Dodatni, a možda i najvažniji bonus kreme je činjenica da učvršćuje kožu. Naime, najpoznatiji proizvod brenda Sol de Janeiro čini kožu zategnutijom i smanjuje vidljivost celulita, a da biste izvukli maksimum iz ove kreme potrebno je da je nanosite kružnim pokretima i da budete dosledni u njenoj upotrebi.

Sol de Janeiro – Brazilian Bum Bum Body Cream

Bum Bum kremu, kao i druge proizvode brenda Sol de Janeiro, možete naći u parfimerijama Sephora.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @eleanorpendleton
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top