Ova krema za telo je toliko dobra da se po jedno pakovanje proda na svakih 15 sekundi

Već smo vam pisali o tome da je marljiva briga o koži tela jedan od najvećih skincare trendova za 2023. godinu, što nas i raduje ako imamo u vidu da je u pitanju naš najveći organ koji zaslužuje da mu posvetimo malo više pažnje od pukog tuširanja i mazanja bilo koje kreme koja nam padne pod ruku. To se posebno odnosi na zimski period kada naša koža svakodnevno doživljava stres zbog naglih promena temperature, koje se događaju kada iz toplih prostorija izađemo na hladan vazduh i obrnuto. Kako biste izbegli pojave kao što su crvenilo, svrab i druge iritacije, koje nisu retke u ovo doba godine, najvažniji korak koji bi trebalo da preduzmete jeste hidratacija.

Da bi koža dobila potrebnu dozu hidratacije tokom zime, najvažnije je da obilno nanosimo kreme za telo i da ne preskačemo regije kao što su vrat, šake, kolena ili stopala, jer svaki centimetar našeg tela zaslužuje adekvatnu hidrataciju. Drugi važan kriterijum jeste izbor odgovarajućeg proizvoda, a u sitiacijama kada ne znate odakle da počnete uvek je mudra odluka okrenuti se legendarnim proizvodima koji su prošli test vremena. U skladu sa tim, danas vam predstavljamo jednu od najlegendarnijih krema za telo na svetu – Bum Bum kremu brenda Sol de Janeiro. O popularnosti ovog proizvoda najbolje govori činjenica da se po četiri pakovanja proda svakog minuta, a dobio je i brojne prestižne nagrade i recenzije.

Verujemo da ste mnogo puta do sada čuli za ovu kremu, a poznata je i kao jedna od najefikasnijih kada je reč o borbi protiv celulita. Međutim, njene prednosti se tu ne završavaju. Bum Bum krema već na prvu osvaja božanstvenim mirisom vanile koji je dubok i snažan pa možda nije najbolji izbor za one koji vole suptilne mirise. Međutim, oni koji vole vanilu sigurno će biti oduđevljeni ovom toplom notom koja popravlja raspoloženje, a ostaje na koži i po nekoliko sati nakon što nanesete kremu. Ipak, najvažniji adut ove bogate kreme jeste činjenica da hrani i hidrira kožu, a pritom ne ostalja mastan trag jer se jako brzo upija.

Glavni sastojci ove formule su kokosovo ulje i cupuaçu (brazilsko voće) puter koji je emolijens te se brzo upija i dubinski je hidrira. Veliki broj žena voli Bum Bum proizvod i zato što ostavlja blago svetlucavi trag zbog čega koža izgleda prelepo nakon nanošenja. Dodatni, a možda i najvažniji bonus kreme je činjenica da učvršćuje kožu. Naime, najpoznatiji proizvod brenda Sol de Janeiro čini kožu zategnutijom i smanjuje vidljivost celulita, a da biste izvukli maksimum iz ove kreme potrebno je da je nanosite kružnim pokretima i da budete dosledni u njenoj upotrebi.

Sol de Janeiro – Brazilian Bum Bum Body Cream

Bum Bum kremu, kao i druge proizvode brenda Sol de Janeiro, možete naći u parfimerijama Sephora.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @eleanorpendleton
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top