Ova shopping usluga može da promeni život svakoj zaposlenoj ženi

Sve više žena, naročito u metropolama, prezauzete su svojom karijerom, a ako uz to još imaju i porodicu, vreme za sebe gotovo da nikada ne mogu da izdvoje. Ali, samo zato što su pretrpane poslom ne znači da ne žele da uživaju u malim ženskim stvarima, kao što je nova garderovba, zar ne? Jedno od rešenja za ovaj problem je personalni stilista, ali kako ta usluga uglavnom nije velikom broju ljudi pristupačna, nastaje problem.
Američki kreativci došli su do idealnog rešenja, tako da sada žene širom njihove zemlje mogu veoma lako da dođu do nove garderobe zahvaljujući uslugama web portala www.dailylook.com. Kako funkcioniše ovaj sajt?
Nakon što uđete na digitalnu stranicu potrebno je da se ulogujete i tom prilikom upisujete podatke poput vaše životne dobi, kilaže, veličine koju nosite, obime… Uz to je obavezno staviti i svoju fotografiju. Kada napravite svoj profil, svakog meseca lični stilista će vam poslati paket u kome je između šest i osam odevnih komada. Njih vi isprobate, kupite one koje želite, a ostatak vratite. Ova sjajna usluga svakome je u prva tri meseca dostupna besplatno dok se kasnije plaća 60 dolara mesečno, a u bilo kom trenutku možete otkazati uslugu. Sjajno rešenje za sve zaposlene dame, zar ne?

Podeli

Scroll to Top