Ovaj basic džemper je komad na koji se redovno oslanjaju naše omiljene influenserke

Ako postoji komad bez kog ne možemo da zamislimo zimsku sezonu, to je svakako svestrani džemper. Udobno i toplo pletivo svake godine u ovo vreme lako nađe put do naših garderobera, bez obzira na to da li pripadamo timu koji više voli oversized siluete, klasične rolke ili bezvremene kardigane. Mada se na prvi pogled čini da ponuda odeće od pletiva iz godine u godinu ostaje ista, zapravo se svake sezone izdvajaju novi trendovi koji za kratko vreme osvajaju modne insajdere, a potom i potrošače širom sveta. Dok su tokom proteklih sezona to uglavnom bili džemperi u sivoj, crnoj i braon boji, ovog puta posebno mesto na modnom radaru imaju modeli u svestranoj krem nijansi.

Opsesija pletivom u krem boji direktna je posledica vanilla girl trenda koji je poslednjih nedelja osvojio Instagram i TikTok. Iako ove modele niko zvanično nije proglasio it komadima, oni su se na nenameljiv način uvukli u praktično sve šik garderobere i sada izgleda da nema devojke do čijeg stila nam je stalo, a da ga ne nosi na svoj način. Dobre vesti su da u aktuelnoj ponudi imamo bukvalno sve modele i to za svaki džep.

Još važnije je to što praktično krem pletivo možete da kombinujete na bezbroj različitih načina, a naše omiljene ikone stila najčešće ga nose u paru sa total cream outfitima ili uz omiljene farmerke. S druge strane, kada je reč o modelima koje biraju, zanimljivo je da se veliki broj njih odlučio za retro komade sa pletenicama, zatim klasične krojeve i oversized siluete.
Ako i sami želite da probate ovaj trend, u nastavku smo smo izdvojili neke od naših omiljenih modela iz aktuelne ponude.

MASSIMO DUTTI,
cena: 12.990 din.
WEEKEND MAX MARA,
cena: 22.990 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @_jessicasky, @sasha.mei, @darjabarannik
Foto: Intagram, Promo

Podeli

Scroll to Top