Ove Bottega Veneta minđuše trenutno su najpopularniji aksesoar

Ako ćemo iskreno, kada neku stvar ponesu Kendall Jenner, Bella Hadid i Rosie Huntington-Whiteley svima je odmah jasno da će vrlo brzo steći it status. U ovom deljenju, ta jedna stvar su oversized minđuše sa potpisom Bottega Veneta i zovu se Drop. Kao što im samo ime kaže, njihov oblik inspirisan je suzom, a iako su lansirane još prošle godine, kao deo kolekcije za sezonu jesen/zima 2022, očigledno je bilo potrebno da ih ponesu neke od najuticajnijih modnih ikona da bi se našle na wish listi svake devojke koja prati modu.

Drop minđuše prvi su it komad sa potpisom Bottega Veneta otkako je Matthieu Blazy zamenio Daniela Leeja na mestu kreativnog direktora brenda. Najpre smo ih videli na ušima Belle Hadid, a vrlo brzo i kod Kendall i Rosie. To je nije promaklo korisnicima TikToka koji su počeli da objavljuju klipove o ovom modelu koji vrlo brzo postao viralan.

Minđuše dolaze u dve različite veličine i nekoliko boja, a najpopularnije su srebrna i verzija sa pozlatom. Njihova cena kreće se od 600 evra za manje modele, preko 900 evra za veće verzije pa sve do 1.500 evra za minđuše sa cirkonima. Očekivano, većina modela rasprodaje se velikom brzinom, a mi smo pronašli dosta sličnih modela u ponudi drugih brendova, čija je cena znatno pristupačnija.

BOTTEGA VENETA,
mytheresa.com
BOTTEGA VENETA,
mytheresa.com
ANTHROPOLOGIE,
anthropologie.com
STRADIVARIUS,
cena: 999 din.
STRADIVARIUS,
cena: 999 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @taniasarin, @chiarasatelier
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top