Osam pristupačnih maskara koje imaju najbolje ocene na Amazonu (a dostupne su u domaćim drogerijama)

Ako postoji make-up proizvod na kome možemo da uštedimo novac, onda je to maskara. Razlog za to je činjenica da postoji odobrenje za svega nekoliko kozmetičkih sastojaka koji mogu da se koriste u njihovim formulama, pa samim tim nema velike razlike između drogerijskih i luksuznih proizvoda. Uostalom, mnogi pristupačni brendovi toliko su usavršili formule da se njihove maskare opravdano nalaze na listama najboljih proizvoda u ovoj kategoriji. S druge strane, svaki šminker će vam reći da je za maskaru mnogo važnije da bude nova nego skupa, pa bi ovaj proizvod trebalo da menjamo na svaka dva do tri meseca što nam omogućava da stalno isprobavamo nove formule.
Mada znamo da svako ima svoje favorite među maskarama, nekada je dobro dati šansu drugim proizvodima naročito ako imaju odlične recenzije. Zato vam ovog puta predstavljamo drogerijske maskare koje imaju najbolje ocene na Amazonu, a dostupne su na našem tržištu.

Lash Princess False Lash Effect Mascara – essence

Još uvek niste probali ovu maskaru? Vreme je da ispravite grešku. Dovoljno dobar razlog za to je čak 212 hiljada pozitivnih komentara na Amazonu, što je čini najbolje ocenjenom maskarom. Većina korisnika se slaže da ovaj proizvod trepavicama daje neverovatnu dužinu i volumen, a dodatni bonus je to što je ovo jedna od najpristupačnijih maskara na tržištu.

Voluminous Lash Paradise – L’Oréal Paris

Sa skoro 68 hiljada pozitivnih komentara i najboljim recenzijama koje već godinama dobija od beauty urednika, Voluminous Lash Paradise zaslužuje da joj svako da šansu. Samo jedan sloj ove maskare sasvim je dovoljan za dnevni make-up, dok će drugi sloj vašim trepavicama dati potreban volumen i dramatičnost za večernju šminku.

Sky High Washable Mascara – Maybelline New York

Jedna od trenutno najpopularnijih maskara na TikToku, ima odlične recenzije i na Amazonu. Pored toga što trepavice čini gušćim i dužim, njen važan adut je postojanost. Zato se u mnogim komentarima tvrdi da je podjednako dobra kao znatno skuplje maskare.

Voluminous Original Mascara – L’Oréal Pari L’Oréal Paris

Ova kultna maskara spada u grupu najprodavanijih maskara svih vremena. Voluminous Original trpavicama prvenstveno pruža odličan volumen dok zahvaljujući izuzetno crnom pigmentu naglašava čak i najsitnije dlačice.

Lash Sensational Washable Mascara – Maybelline New York

Ukoliko tražite maskaru koja uvija i definiše trepavice, Lash Sensational Washable je pravi izbor. Zahvaljujući jedinstvenoj četkici, lepo razdvaja trepavice koje izgledaju uredno. Dodatni bonus je to što se ne sakuplja, pa je možete nanositi u nekoliko slojeva.

Great Lash Washable Mascara, Blackest Black – Maybelline New York

Prva maskara brenda Maybelline New York lansirana je pre tačno pola veka i od tada se nalazi na bestseller listama širom sveta. U pitanju je formula sa jakim crnim pigmentom koja je savršena za sve dnevne prilike.

So Fierce Big Bad Lash Mascara – Revlon

Najveća prednost ove maskare je to što trepavice izgledaju neverovatno i nakon što je uklonite. Formula sadrži tehnologiju za nijansiranje trepavica, pa su tamnije od svoje boje danima nakon nošenja. Osim toga, maskara je dobar izbor za sve koji vole dramatičan volumen.

The Falsies Lash Lift Washable Mascara – Maybelline New York

Ova maskara je najbolji izbor za sve koji imaju ravne trepavice jer ih zbilja podiže i uvija.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @_constance_d
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top