Ovo će biti najpopularnije boje za kosu u narednim mesecima

Znamo da je promena boje kose jedna od najtežih beauty odluka, ali osvežavanje postojećeg kolorita na početku nove sezone može biti dobra ideja. Dolazak zimskih dana obično označava period kada se okrećemo toplijoj paleti boja, pa će i ovog puta biti aktuelne tamnosmeđe nijanse, kao i crveni tonovi u najtoplijem izdanju do sada. Ukoliko želite da nosite pramenove birajte ombré bronde varijantu koja predstavlja savršen spoj smeđih i plavih tonova prilagođenih vašoj boji tena. S obzirom na to da je zima doba kontrasta neće izostati ni blonde kolorit, koji je itekako poželjan tokom najhladnijih dana.
Ono što nam se posebno sviđa kod novih trendova jeste činjenica da su izuzetno nosivi i da odlično funkcionišu s različitim frizurama. U nastavku vam otkrivamo više o vodećim bojama za kosu za zimu 2021/22.

TAMNOSMEĐA

@desifare

Ako ste razmišljali o tome da isprobate najtamnije nijanse smeđe boje, znajte da je zima idealan tajmig. Ovi topli tonovi najbolji su prjatelji hladnih dana, a najbolji deo priče je to što čine da kosa izgleda sjajnije i zdravije. Ipak, nemojte zaboraviti da kada jednom obojite kosu u tamnu boju, nije uvek lako da se vratite na svetlije tonove.

OMBRÉ BRONDE

@negin_mirsalehi

Bronde varijanta aktuelna je već nekoliko sezona, a ovog puta dolazi u kombinaciji s ombré tehnikom bojenja kose. Dakle, koren ostaje u smeđoj boji dok su svetliji pramenovi rezervisani samo za vrhove. Dobra stvar kod ovog trenda jeste to što dolazi u bezbroj različitih verzija, pa se lako prilagođava boji tena, dužini i teksturi kose.

PUMPKIN SPICE

@prettylittlefawn

Negde između narandžastih, crvenih i smeđih tonova nalazi se ova neobična boja koja je dobila ime po jednoj od najpopularnijih mešavini začina poslednjih nekoliko godina. Topao poput vatre u kaminu, pumpkin spice kolorit odličan je izbor za zimu, a frizeri predviđaju da će ostati aktuelan i tokom čitave naredne godine.

HLANDO PLAVA

@moderosaofficial

Kao što smo rekli, zima je doba kontrasta, pa će pored navedenih toplih tonova ostati aktuelna i ova vanvremenska nijansa. Ne zaboravite da hladno plava boja najbolje stoji osobama s hladnim tonom i podtonom kože, ali pramenovi u ovoj nijansi mogu biti odgovarajući izbor za sve.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @moderosaofficial
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top