Sve modne prognoze govore da će ovo biti najpopularnija torba u 2021. godini

Ako bi u najkraćim crtama trebalo da opišemo modna dešavanja u 2020. godini onda bi svakako izdvojili dva vodeća trenda. Prvi se dogodio kao direktna posledica pandemije i karantina, koji su nam doneli ogrmnu popularnost loungewear odeće i načina oblačenja kao kod kuće, a drugi se odnosi na povratak komada i aksesoara koji su se nosili 90-tih godina. Mada opsesija modom s kraja prošlog milenijuma nije ništa novo jer traje poslednjih nekoliko godina, činjenica je da već dugo ne možemo da se zasitimo trendova koji su tada bili aktuelni.

@aimeesong

@aimeesong

U skladu sa tim, ni malo nas ne iznenađuje činjenica što je poslednjih dana Pradina torba Cleo postala najpopularniji modni aksesoar na Instagramu, a hype koji je stvoren oko ove lepotice poslednji put se dogodio kada je brend Bottega Veneta predstavio clutch torbu The Pouch ili kada je Dior pre dve godine ponovo lansirao redizajnirani Saddle model.

@tamara

@zinafashionvibe

Gotovo da ne postoji influenserka, čije ime nešto znači u modnoj industriji, koja već nema bar jednu Cleo torbu, a neke su na vreme nabavile i crnu i belu varijantu jer je izvesno da će se sve zalihe prodati u najkraćem roku i da uskoro neće biti lako doći do ove tašnice.

@leoniehanne

Prada Cleo torba prvi put je predstavljena na Multiple Views prezentaciji kolekcije za proleće/leto 2021, a kasnije i na reviji u Milanu na kojoj je predstavljena ženska kolekcija za predstojeću sezonu. Tom prlikom modeli su ovaj aksesoar nosili u paru s džemperima od kašmira, slip haljinama i najlonskim pantalonama jer je čitava ideja bila da se pokaže koliko je tašna svestrana i pogodna za sve prilike.

@camillecharriere

@alyssainthecity

Ovo je prva torba koja je lansirana otkako Miuccia Prada vodi brend u saradnji sa Rafom Simonsom, a reč je o novoj interpretaciji čuvene Nylon torbe iz devedesetih, koja je ovog puta izrađena od najfinije teleće kože. Hobo model jednostavnih linija sa čuvenim trouglastim logotipom dolazi u tri različite verzije i pet boja – crnoj, beloj, bebi roze, pastelno zelenoj i srebrnoj.

@yoyokulala

@lindatol_

Miuccia i Raf opisuju je kao savršenu sintezu klasike i futurizma, a ona je na neki način i simbol puta kojim će ubuduće voditi brend. Kako su sami izjavili njihova vizija je da oslanjajući se na prošlost kreiraju budućnost, sa mnogo inovacija, ali ne napuštajući tradiciju čuvene italijanske kuće.

@tamumcpherson

@emilisindlev

Sva modna predviđanja govore da će Cleo definitivno biti najpopularnija torba naredne godine, a osim vodećih svetskih influenserki, već su je ponele i Kendall Jenner, Hailey Bieber, Kaia Gerber i Bella Hadid.

SVE VERZIJE PRADA CLEO TORBE

prada.com

prada.com

prada.com

prada.com

prada.com

prada.com

prada.com

prada.com

prada.com

prada.com

prada.com

prada.com

Naslovna fotografija: @camillecharriere
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top