Ovo je trenutno najpopularnija majica na Instagramu, a nosićemo je i tokom leta

Mada su modni trendovi često ekscentrični i nije nam lako da ih prihvatimo na prvu (setimo se samo Gucci mokasina s krznom ili Bottega Veneta mrežastih cipela), ponekad se pojave komadi koji su toliko praktični da svako može da ih implementira u svoj stil. Baš to se dogodilo ovog proleća kada je majica bez rukava brenda Frankie Shop postala najpoželjniji komad na Instagramu. Ako ste redovan korisnik ove društvene mreže i pratite veliki broj influensera, verovatno svakodnevno na svom Feedu viđate blogerke koje nose ovu istovremeno jednostavnu i efektnu majicu s naglašenim ramenima.

1 majica

@carodaur

Nismo sigurni da li je izolacija uzela svoj danak ili je reč o trendu održive mode, kojim smo opsednuti još od druge polovine prošle godine, ali činjenica je da je ovaj šarmantni komad trenutno najpopularniji među influenserima. Frankie Shop majica dolazi u četiri različita kolorita, a očekivano je najpopularniji model u beloj boji do kog nije lako doći jer se sve zalihe rasprodaju u rekordnom roku, bez obzira na pandemiju. Kupcima su na raspolaganju i crna, moka i kaki varijanta za kojima takođe vlada veliko interesovanje.

2 majica

@ninasandbech

Da nije reč samo o prolaznom trendu, koji će vladati tokom izolacije, najbolje govori podatak da su slične modele u svojoj ponudi uvrstile gotovo sve high street kuće, poput Zare, Manga, Bershke ili Stradivariusa, ali i pojedini high end brendovi, kao što je The Row.

3 majica

@a_typelist

Razlog popularnosti ove majice krije se u tome što je veoma upečatljiva, ali ne na uštrb praktičnosti. Stoga je lako možete kombinovati sa jeansom ili aktuelnim trenerkama i helankama, a tokom leta će se savršeno slagati s mini suknjama ili prozračnim pantalonama. Nakon izlaska iz karaktina moći ćete da je nosite i u gotovo svim poslovnim varijantama jer odlično funkcioniše s odelima ili pencil suknjama. U nastavku vam donosimo pregršt ideja kako da kombinujete ovaj model, kao i vodič za kupovinu. S obzirom na činjenicu da su radnje trenutno zatvorene, izdvojili smo samo majice koje ovog trenutka možete kupiti online.

4 majica

@juliaajay

5 majica

@veronicaferraro

6 majica

@laura_eguizabal

8 majica

@stephaniebroek

11 majica

@emilisindlev

15 majica

@heneybelleworld

16 majica

@marimikh

17 majica

@smythsisters

18 majica

@smythsisters

19 majica

@nycbambi

21 majica

@mafaldapatricio

22 majica

@ninasandbech

24 majica

@handinfire

25 majica

@ninasandbech

26 mjica

@veronicaferraro

27 majica

@moderosaofficial

28 majica

@thelittlemodel_

29 majica

@moderosaofficial

SHOPPING VODIČ

1 pp majica

FRANKIE SHOP,
frankieshop.com

2pp majica

FRANKIE SHOP,
frankieshop.com

2pp mango 2

MANGO,
cena: 1.990 din.

4pp mango

MANGO,
cena: 1.990 din.

5pp z 749

ZARA,
cena: 749 din.

8z 749 2 (1)

ZARA,
cena: 749 din.

7pp the row

THE ROW,
matchesfashion.com

Naslovna fotografija: @wethepeoplestyle
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top