Pronašli smo sve verzije trenutno najpopularnijih komada od pletiva

Možete da ih volite ili mrzite, ali trendovi koji su vladali na samom početku milenijuma vraćaju se na velika vrata. Nakon što smo poslednjih nekoliko godina svedočili opsesiji 90-tim godinama, dizajneri najvećih modnih kuća trenutno najveću inspiraciju pronalaze u rekreaciji komada koji su se nosili deset godina kasnije. To znači da ćemo u narednim mesecima nositi farmerke spuštenog struka, pantalone širokih nogavica i, naravno, pletivo s otvorenim ramenima.

@tamara

@sonialyson

Džemperi s golim ramenima postali su najpoželjniji komadi od pletiva ove sezone, pa poslednjih dana naše omiljene influenserke sve češće biraju ove modele ili jednostavno svoje kardigane i džempere s V izrezm nose na jedno rame. Trenutno su najpopularniji komadi s potpisom brendova Fendi, Alexander McQueen i Altuzurra, ali ništa manje nije aktuelan ni Khaite pleteni top koji se poslednjih nekoliko sezona nalazi u ormaru svake blogerke čije ime nešto znači u modnom svetu.

@lisa.aiken

@thestyleograph

Ako se pitate kako da kombinujete ove džempere u duhu aktuelne sezone, uparite ih s baggy farmerkama ili kožnim pantalonama. Za nešto razigranije stajlinge ponesite kardigan i mini suknju uz duboke čizme, a ukoliko želite formalniji look, umesto mini suknje birajte midi dužinu i pencil kroj. Naravno, dobra opcija uvek su koordinatni setovi od pletiva.

@venswifestyle

@leoniehanne

U nastavku smo izdvojili neke od najlepših džempera s golim ramenima i V izrezom.

H&M,
cena: 2.699 din.

MANGO,
cena: 3.490 din.

STRADIVARIUS,
cena: 2.290 din.

STRADIVARIUS,
cena: 2.490 din.

BERSHKA,
cena: 1.590 din.

BERSHKA,
cena: 1.194 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 5.990 din.

ZARA,
cena: 4.990 din.

ZARA,
cena: 6.590 din.

ALTUZARRA,
net-a-porter.com

BALMAIN,
net-a-porter.com

ALAÏA,
net-a-porter.com

FENDI,
net-a-porter.com

JACQUEMUS,
net-a-porter.com

CHRISTOPHER KANE,
net-a-porter.com

KHAITE,
net-a-porter.com

MCQ ALEXANDER MCQUEEN,
net-a-porter.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @venswifestyle
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top