Ovo je trenutno najprodavanija maskara na Amazonu, a dostupna je i u domaćim drogerijama

Maskara je jedan od najvažnijih make-up proizvoda, bez kog ne možemo da zamislimo nijedan look, bez obzira na to da li se radi o minimalističkoj dnevnoj šminki ili o intenzivnom večernjem make-upu. Najveći broj žena nanosi ovaj proizvod svakog dana, a mnoge među njima čak i u situacijama kada na licu nemaju ništa drugo od šminke, vole stave bar jedan sloj maskare. Upravo zbog toga, misija pronalaženja odgovarajuće formule uglavnom traje jako dugo, jer na tržištu postoji na stotine različitih proizvoda i svi obećavaju duže i gušće trepavice u samo jednom potezu. Međutim, za devet od deset maskara ispostavi se da je reč samo o marketingu.

S obzirom na to da će vam svaki šminker potvrditi da je za maskaru mnogo bitnije da bude nova nego skupa, kada birate ovaj make-up proizvod najpametnije je da se okrenete dobro proverenim bestselerima. Jedan od njih je Essence Lash Princess False Lash Effect maskara, koja je trenutno najprodavanija na Amazonu, a više od 113.000 oduševljenih kupaca dalo joj je pet zvezdica.

Reč je o ultra crnoj formuli s vlaknastom četkicom u obliku kupe zahvaljujući kojoj, kako joj samo ime kaže, stvara efekat veštačkih trepavica. Beauty entuzijastice, koje su imale priliku da je probaju, tvrde da njihove trepavice nakon nanošenja izgledaju znatno gušće i duže zbog čega je smatraju boljom opcijom od mnogih znatno skupljih alternativa, a s njima se slaže i veliki broj šminkera. Dodatni bonus ove maskare jeste činjenica da njena četkica jako dobro rasčešljava i razdvaja trepavice zbog čega ne postoji bojazan da će se slepiti.

Najbolji deo priče jeste to što je ovo jedna od najpristupačnijih maskara na tršištu, čija cema iznosi svega 419 dinara, a osim klasične, dostupna nam je i vodootporna varijanta.

Tekst: INJournal magazin
Nasslovna fotografija: @chloebbbb
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top