Ovo su najpopularnije jesenje cipele i sve njihove verzije

Kada je u pitanju obuća, već nekoliko sezona za redom važi pravilo: što glomaznije to bolje! Nakon što je čitav svet pre dve godine bio opčinjen ugly patikama, potom prošle godine combat čizmama i ovog leta chunky sandalama, tekuću sezonu evidentno će obeležiti chelsea cipele. Reč je o modelima sa masivnim gumenim đonom, po mogućstvu sa kramponima, koji dolaze u dve varijante – kao mokasine i na pertlanje.

@pernilleteisbaek

Mada je za popularnost debelog gumenog đona najzaslužniji Daniel Lee, kreativni direktor Bottege Venete, čije su combat čizme must have u cipelarniku svake influenserke koja ima više od 20 hiljada pratilaca, kada je reč o cipelama, najpopularniji modeli dolaze sa Prada potpisom. Redizajnirane mokasine sa trouglastim logotipom već su postale najpopularniji par obuće na Instagramu, a odmah zatim i cipele na pertlanje istog brenda koje su stekle bez malo isti broj obožavateljki među trenutno najpopularnijim ikonama stila. Svakako sličan par u ponudi imaju i Bottega Veneta, kao i kuće Gucci, Miu Miu, Gianvito Rossi, ali i H&M, Zara i drugi pristupačni brendovi.

@wethepeoplestyle

Ono što je najpraktičnije kod ove obuće jeste činjenica da su odlična opcija za promenljive jesenje temperature, jer vam u njima noge neće biti mokre kad padne kiša, a tokom sunčanih dana ih možete nositi uz sokne ili dokolenice i kratke suknje, hajine i šorteseve.

@lisa.olssons

Pored toga, pogodne su za svaku priliku i možete ih nositi uz sve komade koje imate u ormaru. Odlično funkcionišu i sa mini i sa maksi dužinama, uskim i širokim nogavicama, zatim sa pletivom, žensvenim košuljama ili blejzerima. Ipak, njihov najveći bonus definitivno je udobnost zbog čega su veoma popularne kod trudnica, što nije beznačajno ako imamo u vidu da trenutno vlada baby boom među influenserkama. U nastavku pogledajte kako ih one kombinuju, kao i vodič za kupovinu.

@emilisindlev

@queenofjetlags

@venswifestyle

@msorrig

@pernilleteisbaek

@vikyandthekid

@vikyandthekid

@wethepwoplestyle

@deborabrosa

@pernilleteisbaek

@maria_bernad

SHOPPING VODIČ

PRADA,
net-a-porter.com

PRADA,
net-a-porter.com

BERSHKA,
cena: 3.990 din.

BERSHKA,
cena: 4.790 din.

ZARA,
cena: 3.990 din.

H&M,
cena: 5.499 din.

H&M,
cena: 3.199 din.

MIU MIU,
net-a-porter.com

GRENSON,
net-a-porter.com

GUCCI,
net-a-porter.com

GIANVITO ROSSI,
net-a-porter.com

Naslovna fotografija: @tamara
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top