Ovo su trenutno najpopularnije torbe

Svaka nova sezona donosi mnogo novih trendova i it komada koje upisujemo na liste želja (bilo da su one stvarne ili zamišljene), a ono što se uvek nalazi na vrhu te liste jeste bar jedna dizajnerska torba. To je i potpuno logično ako imamo u vidu da je ljubav žena prema torbama jedinstvena i neraskidiva, ali i da je kupovina dizajnerskog modela modna investicija koja se na kraju uvek isplati.
Mada su najveće high end kuće nove adute predstavili još prošle godine, svi dobro znamo da se hype oko određenih torbica javlja kad se najmanje nadamo te da je potrebno da prođe određeno vreme da bismo znali da li će određeni model naći put do potrošača. S obzirom na to da je sezona proleće/leto i zvanično počela, već je izvesno koje su se torbe našle na listi najpoželjnijih. Za sada se na samom vrhu nalaze novi modeli brendova Christian Dior, Fendi i Prada koji su već stekli it status i obezbedili sebi titulu najpopularnijih aksesoara u 2022. godini.

DIOR VIBE

Ako ste 6. januara otvarali Instagram gotovo je nemoguće da niste videli makar jednu fotografiju sa ovom torbom, jer je tog dana nekoliko desetina influenserki sa najvećim brojem pratilaca najavilo da ova lepotica stiže u prodaju. Dior Vibe verovatno je najmodernija torba brenda do sada, a Maria Grazia Chiuri uspela je da u ovoj jedinstvenoj kreaciji na majstorski način spoji aktuelni sportski stil sa nasleđem kuće Dior. Prošvena torba sa šarmantnim natpisom Christian Dior izrađena je od najkvalitetnije jagnjeće kože, a dostupna je u dve veličine i četiri boje. Mada smo do sada na Instagramu gledali samo crnu i belu varijantu, u duhu nove sezone izrađena je i pink i narandžasta verzija. Sve modele možete pogledati ovde.

—————————————-

FENDI FENDIGRAPHY

Ovo je još jedan hobo model sa natpisom brenda na donjoj strani, doduše ovog puta ime kuće znatno je naglašenije i dolazi u paru sa zlatnim slovima. Pomama za Fendigraphy torbom počela je toko Milano Fashion Weeka, kada smo je prvi put videli na street style fotografijama, a od tada je konstantno gledamo na Instagramu. Možete je nositi na dva načina – u ruci ili na ramenu, a dostupna je u tri različite veličine (nano, small i medium). Ova torbica dolazi u nekoliko različitih boja – crnoj, beloj, pastelnoplavoj, svetloroze, zlatnoj i srebrnoj, zatim u paru sa kroko ili zmijskim efektom, a u ponudi je i nekoliko šarenih varijanti. Sve modele možete pogledati ovde.

—————————————-

PRADA TRIANGLE

Prada triangle torba predstavljena je prošlog juna na Nedelji muške mode u Milanu, ali je podjednako vole i muškarci i žene. Ako skrolujete Instagramom, brzo ćete shvatiti da je ovo trenutno najpopularnija torba među influenserkama. Miuccia Prada i Raf Simons bili su ispirisani kultnim logotipom brenda, istog naziva – Prada Triangle, pa je torba u obliku trougla, a izrađena je od Saffiano kože u koju je utisnut Pradin logo. Logo je suptilno istaknut i na bočnim stranama u obliku metalnog trougla, dok je naziv brenda ispisan na širokom kaišu koji torbi daje sportski prizvuk. Dostupna je u dve veličine i nekoliko različitih boja, a trenutno su najtraženije žuta, zelena i crna varijanta. Sve modele možete pogledati ovde.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @tamara
Foto: Instagram


Podeli

Scroll to Top