Ovo su trenutno najpopularniji kaputi među modnim influenserkama

Istina je da 2020. slobodno možemo da proglasimo godinom loungewear komada, ali negde između trenerica, helanki i dukserica i da dalje se provuče po koji trend koji nas opominje da ženstvenost i elegancija nikad ne izlaze iz mode. Tokom rane jeseni to su svakako bile pletene haljine, košulje s oversized kragranama i rese, a u ovom trenutku najočitiji primer je kapur s kragnom od krzna. Retro komad, koji su obožavale filmske zvezde sredinom prošlog veka, poslednjih dana privlači sve veću pažnju među modnim influenserkama, bilo da je reč o modelima izrađenim od kože, klasičnim crnim i braon ili kariranim verzijama.

@annabelrosendahl

@darjabarannik

Za razliku od filmskih diva koje su nekada ovaj komad nosile uz elegantne haljine i skupocen nakin, današnje zvezde Instagrama svoje kapute kombinuju s farmerkama i toplim pletivom, a neretko i s trenerkama i patikama, ali ova godina je dovoljno čudna da su sva modna pravila odavno izbrisana.

@ninasuess

Trenutno najpopularniji model među blogerkama dolazi sa potpisom danskog brenda Saks Potts. Reč je o kaputu izrađenom od kože s krznom na krgni i na rubovima rukava, a dolazi u mnogo razigranih nijansi od kojih su najtraženije pastelne.

@tamara

@queenofjetlags

Ono što je najbolje kod ovih kaputa jeste činjenica da možete pronaći odgovarajući model za svaki budžet. U high street ponudi najveći izbor ima H&M, nešto skuplje opcije na raspolaganju su vam u Moni, a osim Saks Pottsa, odlične dizajnerske kapute imaju i Stand Studio, Stella McCartney i Gucci. Ako još uvek imate želju da izgledate ženstveno ove zime, u nastavku vam donosimo pregled najboljih modela iz aktuelne ponude.

H&M,
cena: 7.999 din.

H&M,
cena: 7.999 din.

H&M,
cena: 7.999 din.

H&M,
cena: 7.999 din.

ZARA,
cena: 12.990 din.

RESERVED,
cena na upit

STRADIVARIUS,
cena: 6.590 din.

TWIN SET,
farfetch.com

MANGO,
cena: 9.990 din.

MANGO,
cena: 16.990 din.

MONA,
cena: 35.990 din.

BURBERRY,
net-a-porter.com

LANVIN,
net-a-porter.com

STELLA MCCARTNEY,
net-a-porter.com

GUCCI,
net-a-porter.com

STAND STUDIO,
farfertch.com

SAKS POTTS,
sakspotts.com

SAKS POTTS,
sakspotts.com

SAKS POTTS,
sakspotts.com

SAKS POTTS,
sakspotts.com

Naslovna fotografija: @jeannedamas
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top