Pamučne trenerice su ponovo u modi

Trendovi dolaze i odlaze, ali postoje oni basic komadi koje svi imamo u ormarima i koji ostaju relevantni svake godine. Jedan od njih svakako su pamučne trenerice. Međutim, ovaj vanvremenski komad u 2023. godini neće više biti rezervisan samo za izležavanje na sofi tokom slobodnog dana, šetanju sa psom ili odlaske u prirodu. Naprotiv, trenerke ćemo ponovo nositi izvan svoja četiri zida i to u paru sa mnogim neočekivanim komadima.
Ako se pitate da li u trenerkama možete da izgledate šik i stilizovano, odgovor je potrvrdan. Najbolji dokaz za to su fotografije koje upravo gledate. Naravno, ovo nije komad za formalne prilike, ali je zato idealan za odlazan na kafu, ručak ili u šoping, posebno tokom onih dana kada vam je udobnost na prvom mestu.

Poslednjih nedelja ikone stila sve češće nose pratične trenerke, a kombinuju ih na mnogo različitih načina. Dok trenerke u paru uglavnom nose uz bunde ili dugačke kapute, oversized šalove i kape, neretko se odlučuju i za nešto zanimljivije kombinacije pa donje delove trenerica spajaju sa toplim pletivom ili duksericama u drugoj boji. Kada je reč o obući, najčešće ih nose sa Ugg čizmama, koje su apsolutni hit ove sezone, ali i u paru sa patikama. U skladu sa aktuelnim trendovima, mahom se odučuju za bež ili sivi kolorit koji se lako uklapa sa svim ostalim bojama.

Ukoliko želite da isprobate novi trend, u nastavku vam donosimo naše favorite među pamučnim trenericama iz aktuelne ponude.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @sonialyson, @pernilleteisbaek
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top