Ovi modeli pantalona nosiće se cele jeseni

Dok smo tokom leta uglavnom nosili praktične haljina, mini i maksi suknje i atraktivne topove, predstojeća jesen definitivno će proteći u znaku svestranih pantalona. Ako premotate film nekoliko meseci unazad, shvatićete da su tokom proleća bili aktuelni wide-leg krojevi, kožni i kargo modeli, letos su se u modu vratile prugaste pyjama i lanene pantalone dok nam jesen donosi nove uzbudljive trendove, koji će biti idealna alternativa ne samo za suknje i haljine, već i za svima omiljene farmerke. 
Naime, jesenja sezona donosi nam nekoliko trendi modela, koji će nas naterati da često umesto za jeansom, posegnemo upravo za njima. Nove modele krasi moderan izgled, iako se sam početak svakog it modela krije u jednostavnim i klasičnim krojevima koji su trendi transformaciju doživeli u kombinaciji sa neočekivanim detaljima, kolorističkim izborima ili pomakom u dizajnu. Među različitim krojevima koji nam se poslednjih nedelja nude, izdvojila su se šest modela koji će začiniti svaki jesenji ormar i look.

Loose taper modeli

U poslednjih nekoliko godina, modni svet bio je opsednut trendovima koji su bili aktuelni krajem 90-tih i početkom novog milenijuma, a iako će isti uticaj ostati prisutan i naredne sezone, već je izvesno da će modna elita polako početi da se okreće i modi iz 80-tih. Imajući to u vidu, ni malo nas ne čudi što će u narednim mesecima sve popularnije biti takozvane loose pantalone, odnosno modeli ležernog kroja sa nogavicama koje su sužavaju.

INJournal izbor

THE FRANKIE SHOP,
mytheresa.com

Wide-leg krojevi

Opušteni wide-leg krojevi prisutni su na modnom radaru već nekoliko sezona, a ništa se neće promeniti ni ove jeseni. Mada dolaze u mnogo različitih varijanti i sve su poželjne, zlatno pravilo glasi – što šire nogavice, to bolje.

INJournal izbor

ACNE STUDIOS,
mytheresa.com

Tanke pruge

Klasičan pinstripe print vratio se u modu još za vreme proleća, a ostaje prisutan i sa dolaskom jeseni. Očekivano, najčešće ga viđamo na pantalonama i blejzerima, a nama se ovaj trend dopada jer je pogodan za sve prilike.

INJournal izbor

VICTORIA BECKHAM,
mytheresa.com
TOMMY HILFIGER,
cena: 34.990 din.

Cigaret pantalone

Cigaret pantalone su novi uzbudljivi trend koji nam stiže ove jeseni. Iako su ovi modeli dugo bili sinonim za dosadnu kancelarijsku odeću, kada ih stilizujete sa džemperima i elegantnim baletankama, mokasinama ili patikama itekako izgledaju cool.

INJournal izbor

Kargo modeli

Jedan od trenutno najpopularnijih krojeva u jesenjem izdanju dolazi u paru sa neutralnim i zagasitim bojama i prijatnim materijalima. Kako biste napravili balans, kobinujte kargo pantalone sa košuljama i atraktivnim topovima, a odlično se slažu i sa visokim potpeticama.

INJournal izbor

Tailored fit

Tailored pantalone takođe nisu neka novost u modnom svetu. Tačnije, nosimo ih već nekolio sezona. Dobro ukrojeni modeli koji su komotni, ali prate liniju tela najbolje se slažu uz patike i košulje, džempere i mokasine.

INJournal izbor

THE FRANKIE SHOP,
mytheresa.com

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @anoukyve,@tamara
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top