Par nedelje: Amal Alamudin i Džordž Kluni

Večiti holivudski neženja Džordž Kluni stao je na ludi kamen, a njegova izabranica, britanska advokatica Amal Alamudin postala je nova modna ikona. Njihovo venčanje u Veneciji pratio je čitav svet. To su glavni utisci nedelju dana nakon glamuroznog venčanja u Italiji dostajnog kraljevskih porodica.

3p

Besprekorno stilizovani par paradirao je Venecijom nekoliko dana, dok im osmesi nisu silazili sa lica. Oni su rado pozirali svim fotografima kojih je bilo sa svih strana sveta kao da su želeli da podele svoju sreću sa svima. Mnoge je iznenadio otvoren pristup koji je, inače zatvoreni Kluni, pokazao prema medijima pustivši ih iza scene, ali ako u obzir uzmemo natpise kako planira političku karijeru, onda je ova vrsta promocije nešto jasnija.

2p

Amal Alamuddin tako je preko noći postala svetski poznata trendseterka koju će paparaci ubuduće slediti u stopu dok će je urednici modnih magazina obožavati. Pažljivim odabirom odevnih kombinacija koje je pokazala u Veneciji uspela je da osvoji svet. U nekoliko dana ceremonije Amal je bacila na kolena modnu kritiku i publiku sa odlično izabranim modnim kombinacijama Giambattiste Vallija, Stelle McCartney i Dolce & Gabbana. Elegantna, sofisticirana, mlada, uspešna, srećno udara – sve što svaka savremena žena želi za sebe.
Njena venčanica je priča za sebe. Iako se šuškalo da će taj posao poveriti brendu Alexandar McQueen, Amal se odlučila za vanvremensku haljinu besprekornog Oskara de la Rente, a časopis Vogue već je za svoje čitaovce pripremio veliki članak o haljini o kojoj govori ceo svet.

foto: Instagram
foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top