Parfem koji ima najveću armiju fanova među slavnim ženama

Ništa na tako uzbudljiv način ne može da probudi emocije u nama kao što je to miris dobro poznatog parfema koji nas istog trenutka može vratiti u stara dobra vremena i podsetiti na lepe uspomene. Ljubitelji čarobnih mirisnih kompozicija obično na svojim toaletnim stočićima imaju čitave kolekcije različitih parfema i menjaju ih u zavisnosti od raspoložena, prilike ili godišnjih doba. Ukusi su različiti i o njima ne treba raspravljati, a gotovo svaka žena ima svoju omiljenu notu kojoj se redovno vraća bez obzira na trendove. Zato će retko koji parfem zadovoljiti čula baš svake žene, a mišljenja su još više podeljena u svetu poznatih i slavnih.

1p 31819

@rosiehw

Svetske zvezde imaju privilegiju da za sebe izaberu bilo koju mirisnu notu, pa je zato uvek zanimljivo čuti šta se nalazi na njihovim policama i koji su njihovi favoriti. Svaka poznata žena ima nekoliko omiljenih beauty i make-up proizvoda, kojih se nikad ne odriče, a slično je i s parfemima. Ono što je zanimljivo jeste činjenica da na ovom polju nema mnogo podeljenih mišljenja i da postoji jedan parfem koji je obavezan deo mirisne kolekcije gotovo svih poznatih dama, ali i beauty urednica i blogerki.

1bp 27520

@katbosworth

Reč je o parfemu Gypsy Water s potpisom kuće Byredo koji slavne žene obožavaju, a dostupan je i na našem tržištu. Kate Bosworth tvrdi da je zaljubljena u ovu kompoziciju od trenutka kada je prvi put pomirisala, Sienna Miller kaže da je već godinama odana ovom parfemu dok Rosie Huntington-Whiteley ističe da je Gypsy Water njen zaštitini znak.

3p 31819

@modernhairofficial

Ovaj parfem inspirisan je nomadima i njihovim načinom života, a istovremeno je svež, drvenast, sladak… Jedinstvenu kompoziciju čine note bergamota, limuna, bibera, bobice kleke, tamjana, bora, korena irisa, ambera, vanile i sandalovine. Za razliku od svih drugih parfema, ovaj potpuno drugačije miriše na svakoj koži, pa vas čak i osoba koja koristi Gypsi Water može pitati: Na koji parfem mirišete?

4p 31819

Gipsy Water – Byredo,
cena: 23.940 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @rosiehw
Foto: Promo, Instagram

Podeli

Scroll to Top