Patike koje će obeležiti predstojeće proleće

Poslednjih godina patike su doživele veliki bum te je nemoguće zamisliti proleće bez ovog praktičnog trendy komada. Dok smo prethodnih sezona najviše nosili Adidas i Nike modele čini se da će novi hit među trendseterkama ovog puta biti patike sa potpisom Pume. Njihovi modeli Fenty x Puma nastali u saradnji sa Rihannom već su dostigli veliku popularnost, a ove sezone u prvom planu je Basket Heart kolekcija.

1p 31117

Prvi modeli prezentovani su krajem prošle godine. Radi se o klasičnim košarkaškim patikama, ali sa veoma dopadljivim zaokretom u vidu svilenih pertli koje se vezuju u mašnu, a inspirisane su baletom. Najpre su lansirani crni i beli model, a nakon odličnih reakcija ovog januara prezezovane su nam i ružičasta i siva varijanta od brušene kože.

2p 31117

Za beli model koji se našao i unutar Puma Swan Pack kolekcije u potpunosti inspirisane baletom kampanju je snimila Kylie Jenner, ali i čitava baletska trupa New York City Balleta. Na taj način spaja sportsku žestinu sa baletskom elegancijom, a sudeći po popularnosti najmlađe sestre iz porodice Kardashian-Jenner verujemo da će i modeli iza kojih stoji brzo biti na listi najtraženije obuće za predstojeće proleće.

3p 31117

Foto: Promo, Instagram/@pumawomen

Podeli

Scroll to Top