Pet beauty saveta Scarlett Johansson za predstojeće praznike

Prošlo je godinu dana od korenitih promena za glumicu Scarlett Johansson. Dvadesetdevetogodišnja lepotica tada je ostala trudna, preselila se u Pariz kod verenika Romaina Dauriaca, a pre nešto više od dva meseca rodila je ćerku Rose. Nedavno je prvi put nakon porođaja posetila Njujork kada je dala intervju za američki „Vogue“. Tom prilikom otkrila je na koji način se bori protiv postporođajne depresije, da svakodnevno vežba kako bi se rešila viška kilograma, ali i šta je sve naučila od Francuskinja kada je u pitanju make-up.

Scarlett je već godinama unazad zaštitno lice mnogih kozmetičkih kampanja brenda „Dolce & Gabbana“ i ujedno je i jedan od njihovih ambasadora. Ona tvrdi da nema uvek vremena da ide kod šminkera za javna pojavljivanja, i da je zato prilično dobro ovladala tehnikama make-up. Njena pet pravila, svakoj devojci bi mogla da koriste.

1p

NAGLASITE USNE
– Prošle godine sam otkrila tamnije ruževe za usne što je deo mog „povratka devedesetim“, a sada dosta volim takve boje, naročioto tamnosmeđu. Više volim mat karmine nego one svetlucave ili sa glosom, a crvena boja na usnama je za mene uvek pravi izbor. Omiljeni crveni karmin mi je „Dolce & Gabbana Real Red“ i kada ga stavim svi mi kažu da sam pravi vrag.

KORISTITE SVETLUCAVU ŠMINKU
– Mislim da svetlucava šminka uvek lepo izgleda, ali ne treba preterivati sa njom. Volim kada uglove oka naglasim svetlucavom senkom, ponekad šimere stavim i na čeonu kost ili umesto običnog koristim svetlucavi ajlajner. Vrlo često stavljam i „Dolce & Gabbana“ novi iluminator, ali u tom slučaju ostatak šminke je u mat nijansama.

VEŠTAČKE TREPAVICE SU UVEK ODLIČAN IZBOR
– Često naglašavam oči veštačkim trepavicama i smatram ih odličnim izumom. Imala sam problem dok nisam naučila da ih stavljam. Zato su za mene pravo otkriće bile pojedinačne veštačke trepavice koje su mnogo lakše za stavljanje i praktičnije da se skinu. Obično koristim oko četiri ili pet komada koje stavljam uz pomoć pincete na rub oka.

2p

NE IZBEGAVAJTE NAIL ART
– Nail art je vrlo uzbudljiv trend za mene. Oduvek sam volela da posvećujem pažnju svojim noktima, a moja najbolja drugarica Julija i ja smo još od školskih dana kolekcionari lakova. Kada je u pitanju nail art volim sve motive sa životinjama, kao i mnoge pustinjske ili Safari teme. Nekada mi se čini da bih najradije iscrtala čitavo životinjsko carstvo na svojim noktima.

POIGRAVAJTE SE SA AJLAJNEROM
– Ništa nije tako seksi kao kada oči naglasite ajlajnerom. Možete ga nositi bez druge šminke, ili samo u kombinaciji sa ružem ili pak uz smokey eyes. On je uvek savršen dodatak. Tokom prazničnih dana pored nezaobilaznog crnog ajlajnera koristim i one u sivoj ili zlatnoj boji. Volim metalik nijanse make-upa u vreme Nove godine i Božića.

Podeli

Scroll to Top