Pet blogerki koje se mogu pohvaliti najvećom kolekcijom cipela

One su fetiš svake stylish devojke. Njihovo visočanstvo cipele najvažniji su deo svakog outfita, a ma koliko pari imali, novi model nikada nije višak. Statistika kaže da prosečna devojka ima oko desetak različitih modela u svom cipelarniku, prosečni urednici fashion magazina uglavnom tokom sezone nose dvadesetak različitih pari, ali koliko se modela nalaze u ormarima modnih blogera?
Web portal „WhoWhatWear“ napravio je istraživanje i došao do zanimljivih podataka. Naime, mnoge modne blogerke poseduju i više od stotinu pari sandala, čizmi ili salonki, a mi smo izvojili pet fashion devojaka koje imaju najobimniju kolekciju. Tačnije za njih bi se slobodno moglo reći da poseduju vojsku cipela.

Na prvom mestu je Zina Charkoplia autorka portala „FashionVibe“ koja poseduje više od dve stotina pari.

2p cb 1312134

Drugo mesto pripalo je Gali Gonzales koja vodi digitalnu stranicu „Amlul“, a može se pohvaliti kolekcijom od više od stotinu pedeset različitih modela.

3p cb 131214

Dvadesetak pari manje ima Aimee Song koja vodi digitalnu stranicu „SongOfStyle“.

1p cb 121314

Grasie Mercedes, autorka bloga „StyleMeGrasie“ poseduje devedeset pari cipela.

4p cg 131214

Poslednja na listi, ali sigurno dama sa jednom od najvećih kolekcija na svetu je Pernille Teisbaek koja vodi stranicu „Look De Pernille“, a ima osamdeset različitih modela.

5p cb 131214

Podeli

Scroll to Top