Pet činjenica kome morate da znate prilikom izbora asesoara

Verujemo da ste već odavno shvatili ulogu koju asesoari igraju kada je u pitanju svaki vaš stajling. ovi moćni modni dodaci mogu da govore o vašoj ličnosti mnogo više od bilo kod odela – pokazaće svakome imate li stila ili jeste li po prirodi romantik ili čuvate u sebi vašu divlju stranu. Jer baš kao što je Olivia Palermo jednom izjavila: „Bez temeljnog planiranja koje će asesoare staviti, devojka ne bi trebalo da izađe iz kuće.“ Zbog toga, oni su ključni za naš izgled.
Kreativna direktorka brenda Banana Republic i dizajnerka Marissa Webb ističe da postoje pravila koje bi svaka devojka trebalo da zna kada su u pitanju modni dodaci.
– Smatram da je asesoar šlag na torti. Čak iako sebe smatrate konzervativnijim i volite klasične komade, asesoar je način da iskažete svoju odvažnost. Izbor nakita mnogo će govori o vašem ličnom stilu. Oni su omiljeni predmeti svake žene, ali postoje pravila o kojima bi trebalo da vodite računa kada ih nosite – tvrdi Webb.
Ona savetuje devojke da trebaju da znaju sledećih pet pravila prilikom izbora asesoara.

#1 Izbor cipela presudno utiče na izgled svakog vašeg outfita – Cipele mogu svaku odevnu kombinaciju transformisati od poslovne do kežual i zbog toga treba voditi računa i o modelu i o boji

#2 Nosite marame tokom čitave godine – Osim uobičajenog vezivanja oko vrata, možete ih nositi i na ruci ili njime ukrasiti svoju omiljenu torbu

#3 Nikada ne napuštajte kuću bez da ste prethodno stavili vaš omiljeni nakit – Nije bitno da li volite da nosite klasične ili trendi komade, nakit mnogo govori o vama. Zbog toga ne propuštajte priliku da ga stavite.

#4 Posebnu pažnju posvetite izboru kaiša – Nekada se čitav stajling može vrteti oko dobrog kaiša, a nekada vam može upropastiti odevnu kombinaciju. Zati ih pažljivo birajte.

#5 Statement minđuše učiniće svaki vaš stajling upečatljivim – Minđuše su posebno aktuelno tokom leta i proleća jer masivni modeli daju odličan kontranst laganoj i lepršavoj garderobi.

Foto: Instagram/jessiekass

Podeli

Scroll to Top