Pet filmskih naslova koje ćete sigurno voleti ovog novembra

Među mnogobrojnim filmskim naslovima koji su trenutno na repertoaru u domaćim bioskopima izdvajamo vam pet naslova koji će vas opustiti, nasmejati i probuditi u vama najlepše emocije. U pitanju su filmovi koje možete gledati u porodičnom okruženju, a novembarske dane sigurno će vam učiniti zanimljivijim.

1p

Ukoliko ste voleli film ,,Lesi se vraća kući”, pravi izbor za vas je nova priča o ljubavi i divnom prijateljstvu  između dečaka i psa „Bela i Sebastijan“. Svojom toplinom, dirljivom radnjom i lepotom prikazanih pejzaža, ovaj film reditelja Nicolasa Vaniera sigurno će u vama probuditi lepa osećanja. Glavne uloge pripale su glumcima Félixu Bossuetu, Tchékyu Karyou i Margauxu Chatelieru.

2p

Od autora romana „Beležnica“ stiže novi naslov – „Najbolje od mene“. U ovoj ljubavnoj priči sigurno će se svako pronaći, tako da je toplo preporučujemo. Za režiju je bio zadužen Michael Hoffman koga pamtimo po „Sanu letnje noći“, a glavne uloge tumače Michelle Monaghan, James Marsden, Liana Liberato i Luke Bracey.

3p

Čuveni reditelj Dejvid Finčer ovog puta se predstavlja uzbudljivom dramom sa primesama trilera na osnovu svetskog bestselera Džilijan Flin “Iščezla”. Njegov film novi isti naziv, a Ben Affleck u glavnoj ulozi obećava da je ovo jedan od najboljih ostvarenja sedme umotnosti ove sezone. Osim njega, igraju i Rosamund Pike, Tyler Perry, Missi Pyle i drugi.

4p

Ukoliko želite da se nasmejete, najbolji izbor za vas je komedija reditelja Petera Chelsoma pod nazivom „Hektor u potrazi za srećom“. Glavni junak koga igra Simon Pegg proći će kroz niz komičnih situacija, ali će nas sve podsetiti da je najvažnije uživati u svakom trenutku u životu i da ne postoji drugo vreme osim ovoga sada.

5p

Za one koji da uživaju uz animirani porodični film najbolji izbor je delo reditelja Juana Joséa Campanelle pod nazivom „DAj gol“. Ova sinhronizovana priča govori o Andriji koji živi u malom zabačenom selu. Radi u kafiću, igra stoni fudbal najbolje od svih i zaljubljen je u Dudu, iako ona to ne zna. Njegov svet se ruši kad momak iz istog mestaVićai, koji je postao najbolji fudbaler na svetu, dolazi u selo da se osveti za jedini poraz koji je ikad doživeo. Za svojim stolom za stoni fudbal, u svom kafiću, sa očajem u duši, Andrija otkriva nešto magično: igrači na njegovoj voljenoj tabli za stoni fudbal mogu da govore…i to mnogo! Zajedno kreću na putovanje puno avantura da spase Dudu i selo i usput će postati prava ekipa.

Podeli

Scroll to Top