Pet M.A.C proizvoda koji su potrebni svakoj ženi

M.A.C je jedan od onih kultnih brandova za koje znaju svi, pa čak iako nisu mnogo zainteresovani za make-up. Dobro je poznato da su M.A.C ruževi i puderi legendarni i da su četke ovog brenda vrhunske. Međutim, u raznovrsnom asortimanu krije se toliko odličnih proizvoda da je teško odrediti najbolje. Mi smo izdvojili pet preparata za koje smatramo da su potrebni svakoj ženi

Pro Longwear Concealer

1p m 31115

Ovo je jedan od najboljih korektora na tržištu. Veoma je dugotrajan i ne morate se plašiti da li će biti postojan tokom čitavog dana, a osim toga, ima odličnu moć prekrivanja. Odličan je u „brisanju“ svih dekolorizacija na licu od crvenila i bubuljica do tamnih krugova ispod očiju. A ono što je najbolje – neprimetan je na koži.

Mineralize Skinfinish in „Soft and Gentle“

2p m 31115

Ukoliko tragate za idealnim hajlajterom, sa ovim proizvodom nećete pogrešiti. Omiljen je među beauty blogerima koji su impresionirani suptilnim sjajem koji daje vašoj koži. Odličan je za naglašavanje jagodica ili područja ispod obrve, a iako ne izgleda tako, na koži ne ostavlja boju već joj samo daje neodoljivi sjaj.

Lustre Lipstick in „Patisserie“

3p m 31115

Mada je Rubby Woo najpopularniji M.A.C ruž, boja Patisserie je prakičnija jer svima dobro stoji. Ovo je odličan karmin za sve prilike u kojima želite da samo pojačate svoju prirodnu boju usana i kada ne želite da ruž odvuče pažnju sa ostalog make-upa. A opet, naglasiće vaše usne mnogo bolje od bilo kog sjaja.

Face and Body Foundation

5p m 31115

Ovo je super hidratantna podloga koja se lako nanosi i neverovatno je dugotrajna. Ima srednju moć prekrivanja, ali je možete naneti i u nekoliko slojeva tako da ćete prekriti sve nepravilnosti na licu ili telu. Veoma je lagan i ne primećuje se na koži.

Prep + Prime Highlighter in „Radiant Rose“

4p m 31115

Ovaj proizvod nije klasičan korektor već je nešto između korektora i hajlajtera. Možete ga upotrebljavati na nekoliko načina, a odličan je kada želite da naglasite područje ipod očiju ili most nosa. Njegova suptilna tužičasta nijansa daće vašem licu lep sjaj.

Podeli

Scroll to Top