Pet make-up trendova sa modnih pista koji su obeležili ovu godinu

Prirodni svetlucavi ten hit je ove sezone, ali vreme kada trebamo da zasijamo u najvećem sjaju je svakako Nova godina, ali i niz partyja koji se odžavaju pre i posle dočeka. Uz malo šljokica, svetlucavih pigmenata i hajlajtera, svaki make-up može izgledati raskošno i u duhu praznika. Međutim, ako želite da imate originalni look, za to je potrebno nešto više. Zato izdvajamo pet beauty trendova sa modnih pista u protekloj godini koji su za najprestižnije brendove kreirali najveći svetski umetnici u oblasti šminke.

1p btmu 211214

Na predstavljanju kolekcije Anne Sui za proleće 2015, make-up artist Pat McGranth odlučio se za zlatni gliter koji je koristio na unutrašnjim uglovima oka, kao i na gornjem i donjem kapku.

2p btmu 211214

Donna Karan angažovala je vižazistu Charlotte Tilbury kada je predstavljala svoje modele za jesen 2014. Njena make-up saradnica odlučila se za šminku u srebrnoj boji u kojoj dominira platinasta nijansa koja je uvek odličan izbor za praznike.

3p btmu 211214

Čuveni šminker Peter Phillips koji je osmislio beauty izgled za reviju „Dior Couture jesen 2014“ odlučio je da naglasi prirodan izgled, a dozu glamura dobio je tako što je modelima isticao oko stavljajući im srebrni ajlajner na gornjim kapcima.

4p btmu 211214

Modeli na predstavljanju kolekcije Nanette Lepore za proleće 2015 imali su veoma originalan make-up koji je dizajnerka opisala kao moderni povratak u šezdesete. Blaga srebrna senka, veštačke trepavice i naglašena bela olovka okosnica su ovog beauty izgleda.

5p btmu 211214

Maestralni Peter Phillips svoj poslednji angažman u „Chanelu“ imao je kada je osmišljavao look za predstavljanje kolekcije za proleće 2014. On se tom prilikom odlučio za veoma originalnu ideju, pa su tako na gornjem kapku modeli imali intenzivni ajlajner dok im je duž donjeg kapka stavio šljokice.

Podeli

Scroll to Top