Pet modela haljina koje bi svaka žena trebalo da ima u svom ormaru

Mi mislimo da je proleće godišnje doba kada najviše uživamo u nošenju haljina. Iako ih najčešće oblačimo tokom leta, ne postoji ništa lepše nego kada iz zimskim pantalona, sa prvim toplim danima obučemo svoju omiljenu haljinu. Čak i devojke koje ne vole takozvani girly stil, oblače s vremena na vreme svoje omiljene haljine. Jer ne postoji ni jedan komad garderobe u kome se žene osećaju sofisticiranije, poželjnije i ženstvenije. Ali, u moru modela i ponuda koje imamo u današnje vreme, ponekad je teško odlučiti se za pravi model. Kada su u pitanju krojevi, znajte da je vaša prava haljina, uvek i bez izuzetka ona koja vam najbolje stoji. Međutim, ako biramo stil, najveći svetski modni stručnjaci smatraju da postoji pet vrsti haljina koje bi svaka žena trebalo da ima u svom ormaru. I ove statement komade, poseduju ih sve fashionistice.

1p h 8415

#1 Mala crna haljina
Kad je reč o haljinama, mala crna haljina je večiti must have i najbiolji prijatelj svake žene. Kada odabere model koji je idealan za vas, u njemu možete poći gde god poželite.

2p h 8415

#2 Svilena slip haljina
Ako je Coco Chanel obožavala malu crnu haljinu, svilena slip haljina, omiljeni je model Carrie Bradshaw. Ne postoji ništa u čemu ćete izgledati više seksi nego u ovom komadu.

3p h 8415

#3 Razigrana print haljina
Svaka žena bi trebalo da ima svoju omiljenu print haljinu koju je idealna za prilike u kojima želi da ostavi utisak, a da pritom ne izgubi pola dana da osmisli idealnu odevnu kombinaciju. Svejedno je da li ćete birati svetni, tufnasti ili bilo koji drugi print, nabavite sebi jednu ovakvu haljinu.

4p h 8415

#4 Koktel haljina
Iako je većina žena ne ide često na događaje koji zahtevaju black-tie dress code, trebalo bi da imaju jednu koktel haljinu u svom ormaru. Jer, nikada se ne zna kada će iskrsnuti prilika za odlazak na glamurozni koktel na kome ćete želeti da ostavite dobar utisak.

5p h 8415

#5 Kvalitetna duga haljina
Duge haljine se obično ne prave od materijala vrhunskog kvaliteta, ali ulaganje u ovakav model koji je napravljen od visoko kvalitetne haljine, sigurno je prava stvar. Jer, ovaj model haljine će vam sigurno trajati godinama i moći ćete da ga nosite u mnogim prilikama – od dnevnih izlazaka do večernjih koktela.

Podeli

Scroll to Top