Pet aktuelnih trendova sa ulica Londona koje ćemo isprobati ovog leta

Nakon što su se u fokusu našle trendi Skandinavke i večno aktuelne Francuskinje, stil devojaka iz Londona poslednjih godina nepravedno je zapostavljen, ali ovog leta definitivno zaslužuje da se nađe na našem modnom radaru. Razlozi za to su očigledni – one su definitivno najcool žene u Evropi koje savršeno spajaju opuštene i ekcentrične komade i s pravom nose titulu nepogrešivih majstora eklektike. Za razliku od Francuskinja, uvek su otvorene za isprobavanje novih trendova i efektnih komada, a posle godinu dana provedenih u loungewear odeći, to je upravo ono što nam nedostaje.
U susret novoj sezoni, Britanke ulažu u komade koji dolaze u aktuelnim printevima i razigranom koloritu, smelo će se igraju sa bojama, ali ostaju verne i pojedinim klasicima, kao što je bela atlet majica. U nastavku smo izdvojili pet trendova koji ovog momenta vladaju na ulicama Londona, a koje želimo da isprobamo što pre.

GINGHAM HALJINA

@_jessicaskye

@lucywilliams02

@catlpatterson

@belleandbunty

Cvetne haljine su sasvim ok i verovatno su trenutno najčešći izbor među modnim insajderkama širom planete, ali Britanke više vole gingham print. Haljine sa šarmantnim kvadratićima trenutno vladaju ulicama Londona, a najveća prednost ovog komada jeste činjenica da je istovremeno romantičan i cool.

Naš predlog:

PHILOSOPHY DI LORENYI SERAFI,
farfetch.com

EFEKTNI SETOVI

@eniswardrobe

@georgiehyatt

@imanleila

@eniswardrobe

Bilo da je reč o spoju topa i pantalona, košulje i bermuda ili bilo koje druge opcije, koordinantni setovi definitivno ostaju jedan od vodećih trendova i ovog leta. Ono što devojke iz Londona izdvaja u odnosu na ostatak sveta je to što uvek biraju efektne boje i dezene i pritom se ne plaše da ih dodatno nadograde zanimljivim torbama, obućom ili bilo kojim drugim aksesoarom.

Naš predlog: 

ZARA,
cena: 2.590 din.

ZARA,
cena: 3.290 din.

BELA ATLET MAJICA

@natashandlovu

@_jessicaskye

@shotfromthestreet

Ako bi trebalo da izdvojimo jedan klasičan komad na koji se Britanke redovno oslanjaju ove sezone, to bi svakako bila bela atlet majica. Jedan od glavnih razloga za to svakako je svestranost bele majice, koja se lako uklapa sa svim drugim komadima iz njihovih garderobera.

Naš predlog: 

H&M,
cena: 799 din.

SPOJ ROZE I ZELENE

@fisayolonge

@lisafolawiyo

@georgiehyatt

Iako svi znamo da su roze i zelena definitivno boje po kojima ćemo pamtiti sezonu proleće/leto 2021, malo ko se odvažio da se poigra sa spajanjem ove dve vibrantne nijanse. Međutim, kada pogledamo fotografije iznad, jasno nam je da ova kombinacija izgleda opsno dobro.

Naš predlog: 

ZARA,
cena: 2.590 din.

H&M,
cena: 1.199 din.

PRUGE

@eniswardrobe

@lucywilliams02

@wethepeoplestyle

@_jessicaskye

Pruge su još jedan večni trend na koji se oslanjaju ove sezone. Mada nas ovaj print, naročito u plavo-beloj varijanti, više asocira na Francusku rivijeru nego na užurbani London, činjenica je da ga Britanke poslednjih nedelja nose iznova i iznova.

Naš predlog:

BERSHKA,
cena: 899 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @_jessicaskye
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top