Pet načina da nosite blejzer u duhu nove sezone

Blejzer je prošao dugačak put od dosadnog komada poslovne garderobe do vanvremenskog klasika koji hrabro spajamo sa ležernom, smart, večernjom, pa čak i sportskom odećom. Mada nijednu sezonu ne možemo da zamislimo bez ovog komada, blejzere nekako najviše nosimo tokom proleća. U početku uglavnom ispod jakni i trenč mantila, a kasnije umesto njih.
Dok poslednjih dana blejzeri polako zauzimaju glavno mesto u našim ormarima već uveliko planiramo kako ćemo da ih kombinujemo sa mini i maksi suknjama ili uvek omiljenim farmerkama, svaki put kada ovim komadima želimo da damo uglađeni vajb. S obzirom na to da su poslednjih godina aktuelne oversized siluete, ove modele trenutno možemo da kombinujemo i uz pletivoo i rolke, dok ćemo ih, kad temperature još malo porastu, nositi uz crop topove i majice.
Ako vam je potrebna doza inspiracije za kombinovanje blejzera u duhu nove sezone, nastavite da skrolujete jer smo vam spremili pet odličnih predloga. Naravno, tu je i vodič za kupovinu ključnih komada.

GO MONOHROMATIC

Monohromatski stajlinzi u boji vanile jedan su od najvećih prolećnih trendova, posebno među korisnicima TikToka, a nama se dopadaju jer uvek izgledaju uglađeno i skupo.

U PARU SA FARMERKAMA

Farmerke i blejzer oduvek su bili odličan par, a ukoliko želite da ponesete ove komade u duhu sezone, kombinujte ih sa crop topom i kačketom.

TOMMY HILFIGER,
cena: 5.990 din.
THE ATTICO,
mytheresa.com

CROP BLEJZER I MAKSI SUKNJA

Kratki blejzeri sa širokim ramenima takođe su jedan od najvećih trendova, a isto važi i za providne topove i maksi teksas suknje. Nama je ovo najdraži stajling sa liste, a pogodan je za sve ležerne dnevne prilike.

OVERSIZED BLEJZER I MINI SUKNJA

Baš kao što kratki sako dobro funkcioniše sa maksi suknjama tako predimenzionirani blejzer odlično izgleda u paru sa mini suknjom. Najbolji dokaz za to je ovaj stajling kome su poseban šarm dale duboke čizme.

U PARU SA KARGO SUKNJOM

Ako volite ležerne stajlinge koji izgledaju kao da se ni malo niste trudili oko garderobe, ova je odlična opcija za vas. Kargo suknja i kardigan savršeno fukcionišu u paru sa blejzerom, posebno ako se odlučite za zagasite i zemljane nijanse.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @tamara, @vitaliia
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top