Pet načina da nosite crne pantalone ovog proleća

Uz belu košulju, malu crnu haljinu i plavi jeans, crne pantalone sa razlogom su obavezan deo svakog ženskog ormara. One su naš verni saveznik kada imamo svega pet minuta da se spremimo za izlazak, a nemamo ideju šta da obučemo ili kada kasnimo na posao u danu u kom nas očekuje važan poslovni sastanak. Tada ih obično kombinujemo sa košuljom, sivim džemperom ili omiljenim blejzerom i već izgledamo kao da smo proveli bar pola sata isprobavajući odeću pred ogledalom.
Mada crne pantalone volimo da nosimo uvek i svuda, nekako se najčešće oslanjamo na njih tokom prelaznog perioda kada su slojevite kombinnacije deo naše svakodnevice. U skladu sa tim, već na početku nove sezone sve češće posežemo za ovim svevremenim komadom koji će biti naš glavni saveznik i u periodu koji dolazi. Sudeći po fotografijama na Instagramu, crne pantalone ćemo ovog proleća najčešće nositi uz crop ili oversized blejzere i atraktivno pletivo, ali i u paru sa atraktivnim aksesoarima, poput kaubojskih čizama ili kačketa. Najbolji deo priče jeste činjenica da ovaj komad može postati baš sve što poželimo, pa isti par možemo da kombinujemo na bezbroj različitih načina. Mi vam u nastavku donosimo pet predloga.

CRNO-BELI SVET

Kombinacija crnog blejzera i crnih pantalona uvek je dobar izbor, bez obzira na to da li ćete se odlučiti za odelo ili ćete jednostavno upariti ova dva komada (vodite računa da budu od materijala sličnih tekstura). Umesto klasičnog blejzera, u duhu nove sezone, birajte kratke krojeve. Ovu kombinaciju na poslu možete poneti uz klasičnu košulju uvučenu u pantalone, a u ostalim prilika uz crop modele.

GIANVITO ROSSI,
mytheresa.com
PRADA,
prada.com

URBAN CHIC

Oversized blejzer, cargo pantalone i kaubojske čizme su sve što vam treba za savršenu prolećnu kombinaciju. Ako u ovu jednačinu dodate i torbu u aktuelnoj zelenoj boji dobićete pravi modni bingo.

H&M,
cena: 4.499 din.
H&M,
cena: 2.199 din.

SVEDENO JE PRAVA REČ

Verujemo da u svojim ormarima već imate crne pantalone, belu košulju i klasičan sivi džemper, ostaje vam samo da ih mudro iskombinujete. Ovo je idealan outfit za sve dnevne prilike – od odlaska u kancelariju, preko šetnje gradom do izlaska sa prijateljicama.

JEDNOSTAVNO I OPUŠTENO

Denim je i dalje jedan od najpoželjnijih materijala, a samim tim je dobro imati makar jednu teksas košulju. Mada odlično izgledaju u paru sa farmerkama, ovaj stajling je dokaz da se savršeno slažu i sa crnim pantalonama. Kombinaciju obavezno upotpunite kačketom ili bucket šeširom.

H&M,
cena: 3.199 din.

OVERSIZED SILUETE

Kada samo želite outfit u kome ćete se osećati udobno, birajte pantalone i džemper (naravno, prugasti) oversized kroja. Da biste izbegli monotoniju, stajling zaokružite aktuelnim klompama i tote torbom.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @annabelrosendahl
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top