Pet načina da nosite omiljenu majicu

Na listi komada od kojih se ne odvajamo tokom cele godine svakako su majice klasičnog kroja, koje odlično funkcionišu u najrazličitijim prilikama i uz gotovo sve komade koje imamo u garderoberu. Mada ih nosimo uvek i svuda, nekako su nam najdraže tokom prelaznog perioda, jer se podjednako dobro slažu sa suknjama i bermudama, kao i s farmerkama, blejzerima i mantilima. Zato je sada odličan trenutak za outfite u kojima se sve vrti oko omiljene majice, bilo da je ona bela, siva, s printom ili jednobojna. Inspiraciju za stajlinge ovog puta pronašli smo na Instagram profilima naših omiljenih Francuskinja, a u nastavku vam donosimo pet odličnih predloga.

MAJICA + MINI SUKNJA

@aude_julie

Plisirane mini suknje doživele su veliki comeback ovog leta, pa ako imate jednu u ormaru, kombinujte je s omiljenom majicom s printom. Sličan look možete postići i s bilo kojim drugim mini modelom – od teksas do krojeva inspirisanih teniskim suknjicama. Umesto papuča, birajte patike i dobićete savršen dnevni stajling.

GUESS,
cena: 3.945 din.

H&M,
cena: 3.199 din.

NIKE,
cena: 22.390 din.

MAJICA + BLEJZER + BERMUDE

@louloudesaison

Treba vam outfit u kom možete otići na posao, ali i produžiti kasnije na večeru s prijateljima ili u šetnju gradom? Blejzer, bermude i jednobojna majica savršen su izbor za svaku priliku. Možda ćete tokom najtoplijeg dela dana poželeti da skinete sako, ali će vam uveče svakako biti potreban.

ZARA,
cena: 4.990 din.

H&M,
cena: 599 din.

TOTÊME,
net-a-porter.com

VINCE,
net-a-porter.com

MAJICA + JEANS

@camillecharriere

Bela majica i farmerice jedna su od večitih kombinacija na koje se često oslanjamo, ali mnogo efektniji look možete postići ako omiljenu majicu ponesete uz bermude od jeansa. Upotpunite kombinaciju baletankama i torbom od rafije, a ukoliko je potrebno, prebacite blejzer preko ramena.

ZARA,
cena: 749 din.

H&M,
cena: 2.199 din.

MANGO,
cena: 2.490 din.

MAJICA + SKINNY FARMERKE

@tamaramory

Majica s natpisom i crne skinny farmerice svakako su kombinacija s kojom nikad ne možete da pogrešite. Da biste izbegli monotoniju, izaberite upečatljivu obuću, poput gležnjača s printom ili efektnih sandala.

LEVI’S,
cena: 3.690 din.

J BRAND,
net-a-porter.com

ZARA,
cena: 2.990 din.

MAJICA + TRENČ MANTIL

@annelauremais

Pomenuta svevremena kombinacija bele majice i klasičnog jeansa može da izgleda itekako efektno ako majicu vežete oko struka, a preko obučete trenč mantil. Stajling koji često viđamo na profilima omiljenih Francuskinja odlična je opcija za sve ležerne prilike tokom prvih jesenjih dana.

H&M,
cena: 10.999 din.

H&M,
cena: 599 din.

ZARA,
cena: 3.990 din.

RAG & BONE,
net-a-porter.com

Naslovna fotografija: @ruerodier
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top