Pet načina da nosite šorts ove sezone

Praktični šortsevi jedan su od modnih favorita svakog leta, a ništa se neće promeniti ni ove godine. Iako se radi o klasičnom odevnom komadu kome se iznova vraćamo čim temperature dostignu više od 30 stepeni, šarmantni šortsevi svake godine dolaze u novim izdanjima, sa modernim pomacima u bojama, krojevima ili izboru materijala. Tako su se među ovogodišnjim favoritima istakli modeli od lana koji uglavnom dolaze u paru sa dubokim strukom, što nas posebno raduje jer je u pitanju kroj u kojem svaka devojka izgleda nekoliko kilograma mršavije i nekoliko centimetara više. Naravno, nisu izostali ni drugi atraktivni modeli, poput sportskih ili teksas šortseva, a u skladu sa aktuelnim trendovima, očekujemo da ćemo u narednim mesecima viđati i dosta heklanih i pletenih modela. A kako ćemo kombinovati svestrane šortseve ovog leta saznajte u nastavku.

ŠORTS + BLEJZER

Svejedno da li ćete nositi šorts i blejzer koji dolaze u kompletu ili ćete se poigrati sa kombinacijom boja, kada ovaj par nadogradite atraktivnim topom i visokim potpeticama dobićete outfit koji će biti primećen gde god se pojavite. Za dodatne stilske poene, ispod blejzera obucite top inspirisan grudnjakom, koji je jedan od apsolutnih favorita sezone.

ŠORTS + KOŠULJA

Još jedna kombinacija sa kojom ne možete da pogrešite. Jedina odluka koju je potrebno da donesete jeste da li ćete košulju vezati oko struka, hoćete li je potpuno uvući u šorts ili ćete to uraditi samo sa njenim prednjim delom.

TEKSAS ŠORTS

Ne postoji loša odluka kada je reč o kombinovanju teksas šortsa. Možete ga nositi uz bilo koju majicu, top ili košulju, a nama se posebno dopada u double denim varijanti.

ŠORTS + MAJICA

Klasična majica kratkih rukava i šorts takođe spadaju u one bezvremene kombinacije koje svi volimo tokom leta. Međutim, ovog leta sve su aktuelnije majice na bretele koje ćemo takođe nositi uz šortseve. U duhu sezone, ovu kombinaciju možete nadograditi kačketom ili maramom na glavi.

ŠORTS + ATRAKTIVNI TOP

Ako želite šik varijantu, najbolja opcija je spoj šortsa i atraktivnog topa, bez obzira na to da li je reč o crop modelu, cut-out varijanti ili bilo kom drugom kroju.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @sonialyson, @sonialyson
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top