Pet načina da nosite šorts na kraju leta

Praktični šortsevi jedan su od modnih favorita svakog leta, a ni ove godine ništa se nije promenilo. Iako se radi o klasičnom odevnom komadu kome se iznova vraćamo čim temperature dostignu više od 30 stepeni, šarmantni šortsevi svake godine dolaze u novim izdanjima, sa modernim pomacima u bojama, krojevima ili izboru materijala. Tako su se među ovogodišnjim favoritima istakli modeli od lana koji uglavnom dolaze u paru sa dubokim strukom, što nam se posebno dopada jer je u pitanju kroj u kojem svaka devojka izgleda nekoliko kilograma mršavije i nekoliko centimetara više. Naravno, nisu izostali ni drugi atraktivni modeli, poput sportskih ili teksas šortseva. Dok smo ih usred leta uglavnom kombinovali sa kratkim topovima, u narednim nedeljama ćemo ih uglavnom nositi uz košulje, blejzere ili majice. Ako vam je potrebna outfit inspiracija za stilizovanje omiljenog šortsa, pogledajte kako ih trenutno nose naše omiljene Insta devojke.

ŠORTS + BLEJZER

Svejedno da li ćete se odlučiti za šorts i blejzer koji dolaze u kompletu ili ćete se poigrati sa kombinacijom boja, kada ovaj par nadogradite atraktivnim topom i visokim potpeticama dobićete outfit koji će biti primećen gde god se pojavite. Za dodatne stilske poene, ispod blejzera obucite top inspirisan grudnjakom, koji je jedan od apsolutnih favorita sezone.

ŠORTS + KOŠULJA

Još jedna kombinacija sa kojom ne možete da pogrešite. Jedina odluka koju je potrebno da donesete jeste da li ćete košulju vezati oko struka, hoćete li je potpuno uvući u šorts ili ćete to uraditi samo sa njenim prednjim delom.

TEKSAS ŠORTS

Ne postoji loša odluka kada je reč o kombinovanju teksas šortsa. Možete ga nositi uz bilo koju majicu, top ili košulju, a nama se posebno dopada u double denim varijanti.

ŠORTS + MAJICA

Klasična majica kratkih rukava i šorts takođe spadaju u one bezvremene kombinacije koje svi volimo tokom leta. Međutim, ovog leta najaktuelnije su majice na bretele koje se takođe odlično slažu uz šortseve. U duhu sezone, ovu kombinaciju možete nadograditi kačketom ili maramom na glavi.

ŠORTS + TOP

Ako želite šik varijantu, najbolja opcija je spoj šortsa i atraktivnog topa, bez obzira na to da li je reč o crop modelu, cut-out varijanti ili bilo kom drugom kroju.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @sonialyson, @sonialyson
Foto: Instagram

Podeli

Scroll to Top