Pet najlepših beauty izdanja sa Filmskom festivala u Veneciji

Venecijanski filmski festival do sada je važio za smotru koja ne može da privuče toliko zvezda kao što je to slučaj sa festivalom u Kanu, ali je ovogodišnje izdanje pokazalo da Italijanu mogu da izađu na crtu Francuzima. Najuspešniji holivudski glumci šetaju poslednjih dana crvenim tepihom, a toalete i beauty izdanja popularnih dama mogu se porediti sa onima koje viđamo na dodeli Oscara. Diane Kruger, Dakota Johnson i Alessandra Ambrosio samo su neke od lepotica kojima se divimo. Njihove toalete smo već zumirali, a sada pod lupu stavljamo make-up i frizure.

#1 Alessandra Ambrosio

4p bv 9915

Ako vam je potreban dokaz da su se braon ruževi vratili u modu, ovo je jedan od najboljih. Brazilska lepotica odlučila se smeđu nijansu na usnama, ali i na očima koje je istakla ajlajnerom. Kosa podignuta u blago razbaruženu punđu samo je naglasila njen make-up.

#2 Elizabeth Banks

5p bv 9915

Oči naglašene ajlanerom i nude usne, vodeći su trend za ovu sezonu, a to je dokazala i Elizabeth Banks na premijeri filma „Crna misa“. Ona se odlučila za bledo roze boju ruža koja se odlično slaže uz njen svetli ten, a spuštenom punđom zaokružila je čitav look.

#3 Amber Heard

3p bv 9915

Blagi tonovi senke i rumenila samo su naglasile braon ruž na usnama. Za razliku od većine koleginica, Amber se odlučila za messy hair, pa je svoju kovrdžavu kosu pustila da nesputano pada na jednu stranu.

#4 Diane Kruger

1p bv 9915

Glumica se na premijera filma „Everest“ odlučila za klasičan make-up koji je samo naglasio njenu prirodnu lepotu. Oči je blago istakla crnim krejonom, a kosa joj je bila pokupljena u razbarušenu punđu.

#5 Dakota Johnson

2p bv 9915

Ne postoji bolje mesto da se ponese crveni karmin nego što je šetnja crvenim tepihom na nekom od filmskih festivala. Dakota je to uradila na fantastičan način i zasluženo dobila mnogo sjajnih kritika za ovaj look.

Podeli

Scroll to Top