Pet najzanimljivijih beauty izdanja sa dodele MTV VMA nagrada

Od Gwen Stefani sa plavom kosom i nakitom na licu do Lady Gage u haljini od mesa, dodela MTV VMA nagrada uvek je bila mesto na koje zvezde dolaze, u najmanju ruku, u čudnim izdanjima. Ovog puta, za šokiranje javnosti bila je zadužena domaćica show-a Maley Cyrus. Dvadesetdvogodišnja zvezda imala je ekscentrični outfit, ali i make-up i frizuru.
Dok smo juče zumirali stylinge zvanica, danas ćemo pod lupu staviti njihove beauty lookove.

Nicki Minaj

1p b 31815

Nicki je odlučila da svoj beauty look nadahne duhom Kleopatre. Ravno isfenirana kosa i šiške koje su hit sezone, upotpunila je upadljivim ajlajnerom i sa mnogo bronzera dok je na usnama imala nude ruž.

Kylie Jenner

2p b 31815

Najmlađa članica porodice Kardashian-Jenner prošetala je potpuno novi imidž na dodeli. Nakon mnogo ekperimentisanja sa frizurom, u koje je spadalo i farbanje u plavo, Kylie je odlučila da ponovo bude crnka, a blago uvijeni krajevi i šiške naglasili su njenu lepotu. Oči uokvirene ajlajnerom, ruž u boji mesa i naglašene konture zapravo su uobičajeni make-up look ove osamnaestogodišnjakinje.

Miley Cyrus

3p b 31815

Visoki rep i uvijena kosa uz mnogo ukrasa na gumici bili su deo upečatljive frizure domaćice večeri. Kada je reč o make-upu dominatni su bili kolarno crveni karmin i plavo-zelena olovka za oči.

Gigi Hadid

4p b 31815

Osim stylingom, čuvena manekenka privukla je pažnju i jedinstvenim beauty lookom koji je činila zalizana puštena kosa i naglasak na prozračnom tenu. Mnogo bronzera i hajlajtera uz veštačke trepavice i nude usne uneli su dašak sedamdesetih u njen izgled.

Taylor Swift

5p b 31815

Pevačica koja je trijumfovala odlučila se za nizak rep i šiške očešljanje na stranu. Kada je reč o make-upu, okosnicu su činile mačkaste oči koje su bile uokvirene tamno plavom olovkom dok je na usnama imala nude ruž.

Podeli

Scroll to Top