Pet neočekivanih mikro trendova koji su zavladali Instagramom

Uvek volimo da znamo sve detalje o vodećim trendovima sezone, ali pravu modnu poslasticu, ipak, čine mikro trendovi za čiju su popularizaciju po pravilu najzaslužniji influenseri koje pratimo na Instagramu. Dok su prošle godine u ovo vreme zahvaljujući blogerima u fokusu bile gingham torbe, šeširi na vezivanje i topovi od organdija, ovog puta situacija je potpuno drugačija. Proleće u karantinu uzelo je svoj danak, pa su u fokusu komforni komadi garderobe i neočekivani modni izbori koji su rezervisani samo za vreme provedeno u sopstvena četiri zida. Možda vam pregled mikro trendova koji trenutno vladaju Insgramom neće služiti da se inspirišete za letnje stajlinge, ali predstojeće ideje uvek možete iskoristiti da napravite dobru fotografiju za pomenutu društvenu mrežu.

SUKNJE ZA TENIS

@laurencrowe88

@cassdimicco

@sofiamcoelho

@champangemani

Šarmantne teniske suknjice našle su se u ormarima mnogih influensera ove sezone, koji su nam pokazali da nisu rezervisane samo za osobe koje se bave ovim sportom (profesionalno ili rekreativno), već da mogu biti i odličan izbor za svakodnevne kombinacije. Ovo je svakako jedan od najpraktičnijih trendova sa naše liste, koji možete poneti u predstojećim mesecima u mnogim ležernim prilikama.

Shopping vodič

BERSHKA,
cena: 2.590 din.

ADIDAS,
cena: 4.314 din.

NIKE,
cena: 5.752 din.

MINIMALISTIČKI TOPOVI

@nycbambi

@nycbambi

@natashandlove

@bettinalooney

Topovi inspirisani donjim rubljem definitivno postaju big deal, a ako ih iskobinujete sa blejzerom dobićete savršenu outfit formulu za sve prilike kada želite da na suptilan način istaknete seksepil.

Shopping vodič

ORSEUND IRIS,
net-a-porter.com

ZARA,
cena: 749 din.

BERSHKA,
cena: 1.290 din.

MUŠKE BOKSERICE

@pernilleteisbaek

@nycbambi

@endlesslyloveclub

Kada smo kod donjeg veša, verujemo da ste i sami primetili da sve veći broj influenserki objavljuje fotografije u muškim boksericama i stilizuju ih neverovatno dobro! Mada ovo nije trend koji bi mogli da ponesete bilo gde osim kod kuće, pod uslovom da nemate goste, ako želite zanimljivu fotografiju za Instagram, evo odlične ideje.

Shopping vodič

LES GIRLS LES BOYS,
net-a-porter.com

H&M,
cena: 1.199 din.

UGLY SANDALE

@babba

@jen_wonders

@anoukyve

Dok su prošle godine u fokusu bile ugly patike, sada su na red došle ružne sandale. Ovaj praktičan trend se toliko brzo širi da uskoro neće imati prefiks mikro, a ukoliko cenite udobnost obavezno nabavite jedan par.

Shopping vodič

H&M,
cena: 3.199 din.

ZARA,
cena: 4.990 din.

FENDI,
net-a-porter.com

NARUKVICE PREKO ČARAPA

@himichelli

@sasha.mei

@nycbambi

Uvek smo voleli narukvice za noge, ali do sada su one bile rezervisane za najtoplije letnje dane i nosili smo ih u paru sa japankama i drugim modelima papuča i sandala. Međutim, blogere nam ovog puta predlažu da ih kombinujemo sa sportskim čarapama. Verujemo da će ova kombinacija za većinu biti previše alternativna, ali ako volite modne eksperimente, možda ćete želeti da je isprobate.

Shopping vodič

NIKE,
cena: 1.112 din.

BERSHKA,
cena: 749 din.

Naslovna fotografija: @pernilleteisbaek
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top