Pet novih serija koje ćemo bindžovati ovog meseca

Sasvim jasno da jul nije mesec tokom kojeg rado sedimo kod kuće i bindžujemo serije. Ova vrsta zabave uglavnom je rezervisana za jesen i zimu. Međutim, šta ako vam kažemo da ovog mesecs na streaming platforme stižu neki ozbiljno dobri naslovi? A i da su paklena vikend popodneva kada termometar gazi četrdeseti podeok zapravo savršena da ih provedemo sa šoljom ledene kafe i pod klimom? Ostavićemo vam pet sjajnih i novih naslova, pa sami odlučite.

The Lincoln Lawyer
Gde: Netflix
Kada: 6. jul

Najzgodniji advokat u Los Anđelesu, Miki Holer, vraća se u drugoj sezoni popularne Netflixove serije, koja je inspirisana knjigama Majkla Konelija. U prvoj sezoni Miki se oporavljao od operacije i zavisnosti od tableta, a u advokatske vode vratio se nakon smrti njegovog partnera čije je slučajeve preuzeo. Nakon što je na kraju prve sezone postigao veliki uspeh u sudnici, glavni junak će u narednoj sezoni birati samo high profile slučajeve, ali će slava koju je stekao imati i svoje posledice.

Survival of the Thickest
Gde: Netflix
Kada 13. jul

Nova Netflixova komedija prati Mavis, ženu srednjih godina koja je odnedavno singl i koja pokušava da izgradi novi život. Kreatorka i glavna junakinja ove serije je komičarka Mišel Buto, koju smo upoznali kao voditeljku reality serije The Circle. S obzirom na to da su njene duhovite šale bile najbolji deo serijala The Circle, verujemo da će ova serija biti jedna od onih koje ćemo gledati kada želimo da se opustimo i dobro nasmejemo.

Full Circle
Gde: HBO Max
Kada: 13. jul

Ovo je definitivno najuzbudljivija serija koju ćemo gledati ovog meseca. Dovoljno je da vam kažemo da režiju potpisuje Stiven Soderberg, a da glavne uloge tumače Hepi Anderson, Timoti Olifant, Kler Dejns i Deniis Kvejd. Serija prati istragu neuspele otmice koja otkriva dugo čuvane tajne koje povezuju nekoliko likova i kultura u današnjem Njujorku, a mi verujemo da će nas ova krimi drama držati prikovane za ekran od početka do kraja.

The Witcher
Gde: Netflix
Kada: 27. jula

Treća sezona serije The Witcher podeljena je u dva dela, a krajem meseca stiže drugi deo. Poslednje tri epizode donose odgovore na pitanja koja su ostala nerešena u prvom delu sezone – s kim će se Geralt udružiti i kako će zaštititi Ciri? Svakako će biti zanimljivo gledati poslednji put Henrija Kavila u ulozi Geralta. Inače, Netflix je već najavio i četvrtu sezonu u kojoj će ga zameniti Liam Hemsvort.

Vodič kroz život sa Džonom Vilsonom
Gde: HBO Max
Kada: 28. jul

Dokumentarna serija anksioznog Njujorčanina koji pokušava da pruži svakodnevne savete dok se suočava sa ličnim problemima, verovatno je nešto najoriginalnije što trenutno nude streaming platforme. Džon Vilson potajno dokumentuje živote Njujorčana u komičnoj odiseji o samospoznaji. Dok u prve dve sezone intervjuiše obične ljude o tome kako ceniti vina, kako pronaći savršeno parking mesto, kako uspešno voditi small talk, kako biti spontan i slično, u trećoj sezoni Džon će davati savete o tome kako pronaći javni WC, kako vežbati i kako čistiti uši.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @martynaszalacka
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top