Pet outfit formula za prohladne septembarske večeri

Iako i dalje uživamo u pravim letnjim danima, prohladne septembarske noći jasno nam stavljaju do znanja da uskoro i zvanično počinje jesen, a večernji izlasci odlična su prilika da isprobamo modne favorite za narednu sezonu. Već je izvesno da ćemo u mesecima koji dolaze često nositi pletivo, kožne pantalone, strukirane blejzere, duboke čizme i kratke haljine, a svi pomenuti odevni predmeti idealni su za kombinovanje s letnjim majicama, topovima ili šorsevima. Ako se volite večernje izlaske, a ponestala vam je modna inspiracija, u nastavku vam donosimo pet outfit predloga koji će odgovoriti različitim prilikama.

KOŽA + KOŽA

@xeniaadonts

Komadi od kože našli su se na modnom radaru još prošle godine i od tada su postali must have u ormaru svake devojke koja voli modu. Mada se odlično kombinuju sa svim ostalim materijalima, najbolji efekat imaju kada ih nosite u paru. Kožni top i pantalone savršen su izbor za sve večernje prilike, bilo da pijete piće u baru, idete na večeru ili planirate da se provedete na žurki na otvorenom.

16ARLINGTON,
net-a-porter.com

ZARA,
cena: 3.290 din.

KHAITE,
net-a-porter.com

HALJINA + PLETIVO

@darjabarannik

Mini haljine A kroja jedan su od najvećih jesenjih favorita, a dok ih preko dana možete nositi u paru sa sandalama, iveče ih kombinujte s dubokim čizmama i aktuelnim pletivom.

H&M,
cena: 2.199 din.

ZARA,
cena: 6.590 din.

H&M,
cena: 13.999 din.

BLEJZER + ŠORTS

@tamara

Znamo da najbolje kombinacije nastaju kada spajamo jesenje i letnje favorite, a ovo je jedna od opcija s kojom ne možete da pogrešite. Strukirani blejzer, čizme i šorts predstavljaju odličnu varijantu za večernje izlaske, ali i za prohladne dane.

PRADA,
net-a-porter.com

BERSHKA,
cena: 954 din.

ZARA,
cena: 2.590 din.

ZARA,
cena: 9.990 din.

KARDIGAN + CARGO PANTALONE

@lucywilliams02

Ako ste odlučili da izađete u šetnju pored reke ili da izvedete psa, opušten spoj cargo pantalona i kardigana je sve što vam je potrebno. Ovu kombinaciju upotpunite omiljenim patikama i dobićete udoban jesenji outfit.

H&M,
cena: 2.199 din.

BERSHKA,
cena: 3.290 din.

NIKE,
cena: 5.890 din.

MINI HALJINA + POTPETICE

@handinfire

Ukoliko spadate u osobe koje uveče vole da nose party komade, mini haljina kratkih rukava s raskošnim printom i potpetice u vibrantnoj boji odličan su izbor. Ovaj outfit može biti odličan izbor i za odlazak na večeru ili ispijanje pića u omiljenom kafiću i budite sigurni da ćete biti primećeni.

ZARA,
cena: 4.990 din.

THE ATTICO,
brownfashion.com

Naslovna fotografija: @handinfire
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top