Pet predloga za savršen outfit za plažu

Leto je napokon stiglo, što znači da je vreme za godišnje odmore koje svi jedva čekamo. Putovanja uvek nama bude ono najlepše, a posebno želju za avanturama, istraživanjem i eksperimentisanjem sa stilom. Zato ćemo ove godine, osim omiljenog kupaćeg kostima i naočara za sunce, u svoje kofere spakovati još nekoliko mudro odabranih komada zbog kojih ćemo imati uzbudljive i efektne stajlinge za plažu. Inspiraciju smo i ovog puta pronašli na Instagram Feedovima nekih od najpopularnijih modnih ikona čije profile redovno pratimo. U nastavku smo izdvojili pet outfit predloga koje ćemo rado prepisati.

HEKLERAJ

Crochet modeli definitivno su ovog leta jedan od najvećih trendova, a osim u gradu, poželjni su i na plaži. Bez obzira na to da li ćete izabrati suknju, pantalone, haljinu ili set, bilo koji heklani komad daće potpuno novu dimenziju vašem letnjem outfitu.

Naši predlozi:

KOORDINANTNI SET

Želite praktično rešenje? Investirajte u koordinantni set. Kompleti od laganih i prozračnih materijala odlična su opcija za plažu, a kasnije ćete ih nositi i u gradu.

Naši predlozi:

KOŠULJA

Oldie but goodie! Dobra stara košulja klasičnog kroja uvek je dobar izbor za plažu, a verujemo da u svom ormaru imate bar jedan model od lana ili tankog pamuka.

Naši predlozi:

H&M,
cena: 3.199 din.

DUGA HALJINA

Ako je vaš cilj da izgledate ženstveno i da se osećate komforno, duga haljina je najbolje rešenje. Dodatne modne poene dobićete ako izaberete model u nekoj od vladajućih boja sezone, kao što su zelena, pkava, narandžasta ili ljubičasta, ali nećete poglešiti ni sa klasičnom belom haljinom.

Naši predlozi:

MASSIMO DUTTI,
cena: 12.990 din.
H&M,
cena: 2.699 din.

SUKNJA NA PREKLOP

Ako postoji komad odeće koji nas asocira na plažu onda je to suknja na preklop. Mada smo saronge do sada uglavnom pravili od marama, ovog pua u ponudi je veliki broj gotovih modela. Najbolji deo priče jeste činjenica da su ove suknje jedan od vodećih trendova, pa će vam se kupovina garantovano isplatiti.

Naši predlozi:

Tekst: Kristina Blagojević
Naslovna fotografija: @leoniehanne
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top