Pet veličanstvenih: Najlepše praznične makeup kolekcije

Šljokice ili ne, naglašene usne ili oči, tamne ili nude nijanse? Najveće kozmetičke kuće lansirale su svoje praznične kolekcije i rešile sve nedoumice kada je reč o makeupu za najluđu noć

DIOR

1d-121216

Poznati brend na beauty scenu donosi neke od najlepših make up proizvoda, a posebno iznenađenje tradicionalno je rezervisano za praznike, kada u prodaju stiže Dior Holiday kolekcija. Za ovogodišnji novogodišnji look Peter Philips inspiraciju je pronašao u šljokicama i couture tkaninama. Svečana kolekcija naziva „SPLENDORr“ slavi glamur i lepotu, a zaštitno lice je Diorova dugogodišnja muza Ondria Hardin.
Usne su obavijene bogatim baršunastim tonovima, oči su dramatične zahvaljujući intenzivnim smokey senkama, a nokti blistaju u svetlucavim nijansama. Novost je smeli Diorific Matte Fluid, duo za obraze i usne, koji dolazi u limitiranom izdanju, a u kolekciji su svoje mesto našle i 5 Couleurs palete senki, Diorshow Fusion Mono svetlucavi pigment, Diorific Splendor iluminirajući puder, Diorblush Splendor rumenilo, Diorific Mat ruževi za usne i Diorific Vernis lakovi za nokte u pet boja.

ARMANI

2a-121216

Nova praznična kolekcija Giorgio Armani Beauty, baš kao što njen naziv kaže: „NIGHT LIGHT“, donosi igru svetlosti i senke koja u prvi plan stavlja oči. U skladu sa tim, u srcu kolekcije kriju se senke za oči i puderi te šest novih nijansi ruževa Ecstasy Lacquer. Raskošna paleta „Holiday Palette“ sadrži u jednom redu make-up za oči, a u drugom šminku za postizanje prirodnog izgleda: kompaktni puder, dve podloge i dva aplikatora za lakše nanošenje.

YSL

3zsl-121216

Kreativni direktor za make-up YSL Beauté Lloyd Simmonds odlučio je da se vrati korenima, pa je inspiraciju pronašao glamuru svojstvenom red carpetu, ali se potrudio i da damama olakša nanođenje novogodišnje šminke. Tako proizvode iz njegove radionice pre svega odlikuje praktičnost.
– Ovaj ekskluzivni novogodišnji look zamišljen je kao inovativna reinterpretacija klasičnog načina mukotrpnog nanošenja slojeva šminke, što je karakteristično za praznične prilike. Želeo sam da ponovo unesem dašak zabave u glamur te da olakšam nanošenje make-upa i da ga učinim zabavnim. A nije li upravo to istinska bit praznika – izjavio je Simmonds.
U prazničnoj kolekciji Yves Saint Laurent nalazi se višenamenska paleta „Sparkle Clash“, posebno izdanje ruža Rouge Pur Couture i posebno izdanje highlightera Touche Éclat.

CHANEL

4c-121216

Odvažna, savremena i neočekivana, Synthetic de Chanel je prva kolekcija koju je razvila nova kreativna direktorka brenda Chanel Lucia Pica u saradnji sa Makeup Creation Studio. Inspirisana gradovima, Lucia Pica zamislila je ovu liniju kao jedinstveno iskustvo. Staklo, metal i guma transformisani su u neobične nijanse i teksture, dok ružičaste, koralne i crvene nijanse dodaju svežinu i vedrinu. Synthetic de chanel nudi kontrastnu paletu tekstura i boja. U kolekciji su svoje mesto dobili paleta senki, ajlajner, intenzivno ružičasto rumenilo, ruževi i lakovi za nokte. Neizostavna boja je po tradiciji crvena, ali su dominantne ružičaste nijanse.

KYLIE COSMETICS5kc-121216

Od kada je pre nešto više od godinu dana Kylie Jenner lansirala prve makeup proizvode njen brend postao je prava senzacija na društvenim mrežama, a svaka nova kolekcija beleži nezapamćenu prodaju. Kylie Cosmetics sada devojkama daje još jedan razlog za slavlje jer je lansiralana Holiday Edition kolekcija proizvoda. Dominantni proizvodi su senke sa šimerom i tečni ruževi za usne, a tu je i odlična paleta makeup četki, kao i svetlucavi pigmenti. Proizvodi dolaze u veoma zanimljivom srebrnom pakovanju, a neki od proizvoda ponovljeni su iz ranijih limitiranih kolekcija.

Podeli

Scroll to Top