Pet vodećih beauty trendova sa Nedelje visoke mode u Parizu

Haute Couture – Paris Fashion Week osim modnih donosi nam i nove beauty trendove. Većina kreatora ove godine odbacuje stav „manje je više“ i promoviše naglašeni make-up i jarke boje. Guste naglašene obrve, luksuzne crvene odnosno pink usne i mat put savetuju nam Chanel i Armani Prive. A ovaj trend koji vlada već nekoliko sezona sledila je i većina drugih modnih kuča sa izuzetnom Diora, Versace-a i Elia Saaba. Njihovo viđenje lepote je mnogo suptilnije. Pogledajte pet vladajućih trenda koje nam je donela Nedelja visoke mode.

Dior Haute Couture

1p pb 11715

U skladu sa kreacijama Rafa Simonsa koje su eterične, ali savremene, Petar Philips, kreativni direktor Dior make-upa stvorio je odgovarajući beauty look. On predlaže suptilnu šminku koja ističe senzualnost zahvaljujući kojoj je žena anđeoski lepa. Lagana podloga koja se blago sija u kombinaciji sa nenametljivo našminkanim očima odlično su se uklopili sa potpuno prirodnim usnama.

Atelier Versace

2p pb 11715

Na Versace reviji akcenat je stavljen na razbarušenoj kosi, a frizure su nadopunjene hipi trakicama za glavu.
Idejni tvorac ovog boho look-a koji sadrži primese rock glama svorio je Guido, kreativni direktor Redkena. Blago uvijena kosa i razdeljak na sredini izgleda neobavezno i lepršavo. Make-up prati ovaj trend, pa je tako podloga blaga, oči su našminkane neupadljivo sa malo senke i maskare dok su usne u nude boji.

Armani Prive

3p pb 11715

Ne želeći da odbaci trend naglašenih usana Linda Cantello, glavna Armanieva šminkerka odlučila je da ga modifikuje. Umesto crvenih, odlučila se za pink usne. Sve se vrti oko moćnog izgleda žene, pa su tako usne naglašene, rumenilo je takođe ružičasno, a sve to u paru sa suptilnim smokey eyesom i porculanskim tenom. Kada su frizure u pitanju odluka je pala na crne perike stilizovane od strane Roberte Bellazzi.

Chanel Haute Couture

4p pb 11715

Karl Lagerfeld je kao i obično ekscentričan. Za njega je Sam McKnight stvorio futuristički bob oštrih ivica dok je šminker Tom Pecheaux kreirao look čija su okosnica bili naglašene obrve i jagodice kao i jarko crvene mat usne.

Elie Saab

5p pb 11715

Na reviji Elia Saaba sve se vrtelo oko naglašavanje prirodne ženske lepote koja obara s nogu. Romantično naglašene oči crnim ajlajnerom i zlatnom senkom zahvaljujući čemu se dobija dubina delo su šminkera Midasa. Uz lepo očešljane obrve, prozračan ten i nude usne, oči su bile u prvom planu.

Podeli

Scroll to Top