Pet vodećih modela sandala za predstojeće leto

Došlo je doba godine kada je sva naša pažnja usmerena na modne novitete koji će biti aktuelni predstojećeg leta, a jedna od najatraktivnijih tema svakako će biti trendovi u čarobnom svetu obuće. Za razliku od prethodnih godina kada su glavno mesto obično zauzimale sandale s visokom potpeticom, pandemija korona virusa koja nam je nametnula brojna ograničenja, posebno kada je reč o svečanim okupljanjima i večernjim izlascima, naterala nas je da se okrenemo mnogo praktičnijim rešenjima prilikom izbora obuće. Tako vodeći modeli sandala za predstojeće leto uglavnom dolaze u paru s ravnom petom, što je u skladu i s trendom održivosti koji je postao imperativ u modnoj industriji. Umesto dramatičnih promena, kojima smo neretko svedočili poslednjih sezona, ovog puta na radaru će biti mnogi modeli koje smo nosili prethodnih godina i kakve veliki broj žene već ima u svojim cipelarnicima. Ako želite da saznate kako će izgledati najpoželjnije sandale za leto 2021, nastavite da skrolujete.

SPORTSKI MODELI

@heartzeena

Ovo je idealna obuća za sve kojima je udobnost na prvom mestu. Modeli koji su svoju vladavinu započeli pre dve godine, ostali su podjednako poželjni i prošlog leta, a isti trend nastaviće se i u mesecima koji dolaze. Ako ne volite obuću koja sputava, pravo je vreme da nabavite jedan par sportskih sandala.

ARIZONA LOVE,
net-a-porter.com

MANGO,
cena: 5.490 din.

PRADA,
net-a-porter.com

STRADIVARIUS,
cena: 3.290 din.

RIBARSKE SANDALE

@monikh

Još jedan trend koji je bio aktuelan i prethodnih sezona, a pre svega prošlog leta. Mada takozvane ribarke sandale na prvi pogled nisu preterano atraktivne, do sada smo mnogo puta na Instagramu imali priliku da vidimo da uz odgovarajuću odevnu kombinaciju mogu da izgledaju itekako zanimljivo.

GABRIELA HEARST,
net-a-porter.com

THE ROW,
net-a-porter.com

ZARA,
cena: 9.990 din.

STRADIVARIUS,
cena: 4.590 din.

RAVNA PLATFORMA

@_jeanettemadsen_

Kao što smo vam već naglasili, praktičnost je postala ključna reč kada govorimo o trendovima u svetu obuću, a postoje li praktičniji modeli od onih koji dolaze u paru s ravnom platformom? Ove sandale daju nam priliku da izgledamo nekoliko centimetara više, a pritom nam je udobnost i dalje zagarantovana. U ponudi su najrazličitije siluete i materijali, a za koju god varijatu da se odlučite, nećete pogrešiti.

CHLOÉ,
net-a-porter.com

MIU MIU,
net-a-porter.com

H&M,
cena: 5.499 din.

ZARA,
cena: 4.990 din.

KITTEN POTPETICA

@femmeblk

Atraktivna kitten potpetica bila je aktuelna i u sezoni jesen/zima 2020/21, a sada je prisutna i na letnjoj obući. Ovaj trend sigurno će se dopasti ženama koje cene prefinjenost, a iako kitten potpetica ne pruža udobnost poput ravne obuće, uglavnom je dovoljno komforna da u njoj možemo da provedemo čitav dan.

KHAITE,
net-a-porter.com

GUCCI,
net-a-porter.com

H&M,
cena: 2.699 din.

MANGO,
cena: 5.490 din.

JAPANKE

@monikh

Znamo da nijedna letnja sezona ne može da prođe bez šarmantnih japanki, a ovog puta one nam dolaze u najrazličitijim izdanjima – od potpuno ravnih modela, pogodnih i za odlazak na plažu, do japanki s platformom i niskom petom.

STAUD,
net-a-porter.com

ZARA,
cena: 3.990 din.

ZARA,
cena: 5.990 din.

STRADIVARIUS,
cena: 3.990 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @monikh
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top