Plava boja na noktima je najnoviji beauty trend, donosimo vam najlepše nijanse

Početkom prošle godine zelena boja uselila se u sve sfere modnog i beauty sveta, pa smo u skladu sa tim prethodnih 12 meseci nosili sve nijanse ove boje i na noktima. Trendovi na početku 2022. najavljuju da je vreme za promenu i da će plavi manikir definitivno obeležiti tekuću godinu.

@betina_goldstein

@overglowedit

Plava boja na noktima već je postala najpoželjniji beauty trend, koji se redovno pojavljuje na feedovima najpopularnijih nail artista na Instagramu. Fotografije koje dele poslednjih dana uverile su nas da odlično izgleda, ali ovu boju volimo je i zbog simbolike koju nosi. Psiholozi tvrde da ima umirujuće dejstvo, a već vekovima simbolizuje poverenje, odanost, mudrost, inteligenciju, veru, istinu i raj, pa nam je možda baš zbog toga i falila u životu.

@monmayernails

@overglowedit

U duhu godišnjeg doba, trenuno su najaktuelnije tamnoplave nijanse koje su kao stvorene za zimu, dok ćemo se tokom proleća i leta okrenuti pastelnim i neon tonovima. Kod ovog trenda najviše nam se dopada to što je plava boja dovoljno efektna da nam garantuje da će naši nokti biti primećeni, a opet i dovoljno univerzalna da je možemo nositi u svim prilikama.

@thehangedit

@thehangedit

Iako je u suštini sasvim dovoljno da nanesete plavi lak, pa da dobijete niz komplimenata za izgled noktiju, izlet u nail art takođe može biti dobra opcija. Najbolja potvrda za to su fotografije koje možete da vidite. Ako ipak više volite jednobojne nokte, u nastavku vam donosimo neke od najlepših plavih nijansi za zimsku sezonu.

Chanel Le Vernis – Rhythm

Bourjois – Very bluetiful

Essie – Feelin Ampe

Gucci – Marcia Cobalt

ibd – Hippie Dippie

Aura Like A Pro! – Navy Blue

OPI Infinite Shine – Russian Navy

China Glaze – So Blue Without You

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @thehangedit, @betina_goldstein
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top