Džemper i pantalone idealna su kombinacija za kraj zime

Niske temperature koje su nas sačekale poslednjih dana podsetile su nas da još nije vreme da se oprostimo od toplih džempera u kojima smo proveli veći deo zime. I dok svakog jutra (po ko zna koji put ove sezone) navlačimo jedan od nekoliko omiljenih komada od pletiva koje imamo u ormaru, logično je da nam je potrebna inspiracija za stilizovanje. Kao logično rešenje nametnula se kombinacija džempera i pantalona, koja je jedan od najboljih izbora za kraj zime i početak proleća.

@smythsisters

@tamara

Znamo da ova outfit formula nije revolucionarna. Naprotiv, radi se o dva basic komada, koja nam na prvi pogled ne ostavljaju mnogo prostora za kreativnost, međutim, ako skrolujete Instagramom videćete da nije tako. Džemper sa pletenicama i teget pantalone, monohromatska kombinacija u maslinastom tonu, narandžasta rolka i kargo pantaone ili aktuelno prugasto pletivo i klasičan crni model samo su neke od opcija koje poslednjih dana nose naše omiljene influenserke.

@anoukyve

Najveća prednost ove kombinacije je u tome što je odlična za sve prilike, od neobaveznih dnevnih odlazaka na kafu, preko boravka u kancelariji do večernjih izlazaka kada vam predlažemo da džemper i pantalone uparite sa visokim potpeticama. Ukoliko se pritom opredelite i za efektan kaput, dobićete stajling sa pet zvezdica. U nastavku pogledajte kako modne blogerke nose ovu outfit formulu, kao i vodič za kupovinu ključnih komada.

@greceghanem

@leoniehanne

@darjabarannik

@tylynnnguyen

@sasha.mei

@tineandreaa

@matildadjerf

@emilisindlev

VODIČ ZA KUPOVINU

ZARA,
cena: 3.990 din.

ZARA,
cena: 3.990 din.

H&M,
cena: 2.199 din.

LINDEX,
cena: 3.590 din.

ERMANNO FIRENZE,
cena: 19.494 din.

MASSIMO DUTTI,
cena: 9.990 din.

H&M,
cena: 2.199 din.

H&M,
cena: 3.199 din.

ZARA,
cena: 3.990 din.

HUGO,
cena: 9.596 din.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: @smythsisters, @_jessicaskye
Foto: Instagram, Promo

Podeli

Scroll to Top