Pobedite silu gravitacije: Kreme za lice sa efektom liftinga

Ono što sve žene žele, pa čak i one koje to neće da priznaju, jeste da zaustave starenje. U prilog tome govori i broj proizvoda koji su posvećeni korigovanju izgleda kože lica.
Već kada primetite prve znakove starenja, a oni se obično ogledaju u umornim crtama lica, gubitku sjaja, pojavi sitnih bora, natečenosti, podočnjaka i tamnih fleka, vreme je da preduzmete nešto da ovi simptomi ne bi postali izraženiji.
Starenje kože više nije proces koji se ne može zaustaviti. Ustvari, možezemo ga, itekako, usporiti. Zahvaljujući estetskoj hirurgiji, postoji mnogo načina da produžite mladost vašeg lica, a ukoliko ste nepoverljivi prema mnogobrojnim tretmanima koji se danas nude, u pomoć priskače kozmetička industrija.
Zahvaljujući najnovijim dostignućima na tržištu postoje kreme koje imaju zaista magične efekte i zahvaljujući kojima lako možete povratiti elastičnost i izgubljeni sjaj vaše kože. Tako se u asortimanu brenda Estée Lauder nalazi preparat New Dimension Expert Liquid Tape za koji stručnjaci iz ove kozmetičke kuće tvrde da ima dejstvo veoma slično laseru dok je u Chanelovoj ponudi Le Lift Masque de Massage koji zahvaljujući ekstratu ulja nerolija
brzo vraća elestičnost kože. Iz Clinique-a dolazi Sculptwear Lift and Contour Serum koji je odličan za sve dame koje osim lica, žele da sačuvaju i mladalački izgled vrata, a Murad nudi fantastičan Eye Lift Firming Treatment za područje oko očiju. Za žene koje ne mogu da priušte skupe preparate odličan je L’Oréal Paris Revitalift Daily Volumizing Concentrated Serum koji sadrži visok nivo hijaluronske kiseline te podstiče proizvodnju kolagena.


Naslovna fotografija: vogue.com

Podeli

Scroll to Top