Početak 2023. godine doneo nam je mnogo novih parfema, a ovo su najubuzdljiviji među njima

Odavno smo naučili lekciju da beauty industrija nikad ne spava i da nam se na nedeljnom nivou nudi na desetine novih proizvoda kojima često nije lako odoleti. Posebno uzbudljiv segment ove industrijske grane čini svet parfema koji tradicionalno spadaju u omiljene beauty proizvode među ženama širom sveta. U skladu sa tim, već na samom početku 2023. godine lansirano je nekoliko uzbudljivih parfema za svaki ukus i svaku priliku. Uglavnom je reč o novim verzijama dobro poznatih kompozicija koje sada dolaze u nešto drugačijem izdanju. Kao što smo i očekivali, dominantno mesto zauzeli su cvetni parfemi koje ćemo koristiti tokom predstojeće prolećne sezone, ali nisu izostali ni nešto intenzivniji mirisi, u kojima dominiraju začinske, drvenaste i mošusne note.

YSL – Black Opium Le Parfum

Kuća YSL beauty lansirala je najintenzivniju verziju kultnog parfema do sada – Black Opium Le Parfum. Kao što već možete da naslutite, u pitanju je parfem sa snažnim karakterom koji je najpogodniji za večernje prilike. Dominiraju note vanile, i to čak četiri vrste, koje se stapaju sa kultnim akordom kafe po kojima su Black Opium parfemi poznati. S druge strane, nežan balans ovoj zavodljivoj kompoziciji daju buket belog cveća i zelena mandarina.

Valentino – Donna Born In Roma Intense

Novi adut brenda Valentino takođe je intenzivan i opojan. Reč je o cvetnom parfemu koji su kreirali Amandine Clerc-Marie i Honorine Blanc. Kompozicija se otvara notama vanile, u srcu parfema je jasmin dok bazu čini benzoin.

Dior – Miss Dior Blooming Bouquet

Još jedna kultna kompozicija dobila je novu verziju prošlog meseca. Ovaj živahan i nežan parfem miriše na buket tek ubranog cveća i odličan je izbor za predstojeće prolećne dane. Otvara se notama slatkog graška i bergamota na koje se nadovezuju note ruže i božura, a čitava priča zaokružena je senzualnim mošusom.

Giorgio Armani – My Way Parfum

Ovo je četvrta i najintenzivnija do sada verzija My Way parfema. U gornjim notama ovog cvetno-drvenasto-mošusnog mirisa su narandža u bergamot, u srcu su iris, indijska tuberoza i ambreta, a bazne note su beli mošus, kedar i burbon vanila.

Tom Ford – Electric Cherry

Novi cvetno-voćni parfem kuće Tom Ford je vibrantan, zavodljiv i slatkast. Dominantne note su trešnja i đumbir, ali je kompozicija nadograđena i akordima jasmina, ambretolida, ružičastog bibera i mošusa.

Tekst: INJournal magazin
Naslovna fotografija: YSL beauty
Foto: Promo

Podeli

Scroll to Top