Podmladite se bez operacije uz novo otkriće kozmetičke industrije

Da li je zaista moguće podmladiti se samo uz pomoć preparata bez odlaska kod estetskog hirurga? Izumitelji proizvoda „Roloxin Lift“ tvrde da jeste.
Ukoliko imate više od tridesetpet ili četrdeset godina sigurno su vam mnogo puta već rekli da ukoliko želite značajno čvršće i zategnutije lice, bez bora morate otići kod estetskog hirurga na tretmane koji uglavnom podrazumevaju ubrizgavanje hijalurona u kožu. Možete isprobati i različite kreme i serumi, međutim, one vam uglavnom neće pružiti željeni efekat.
Međutim, novi proizvod na svetskom tržištu obećava privremeni facelift. „Roloxin Lift“ koristi hidrofilne i hidrofobne čestice silicijum dioksida uz pomoć kojih se formira rešetka na vrhu vaše kože i zadržava se između dvanaest i dvadeset i četiri sati. U nedavnom kliničkom ispitivanju, 70% ljudi je reklo da je nakon upotrebe ovog preparata izgledalo nekoliko godina mlađe. Upotrebljava se tako što najpre operete lice i lagano ga sušite peškirom, ali ne do kraja. Na vlažnu kožu nanesete sloj „Roloxin Lift-a“ izbjegavajući područije oko očiju, i sačekajte da se osuši i pretvori u beli prah. Nakon toga, nežno isperite lice toplom vodom i uobičajno ga obrišite. Izgledaćete primetno mlađe, a vaše lice će biti spremno za nanošenje dnevne kreme i make upa.


Podeli

Scroll to Top