Podmladite vašu kožu i rešite se problema akni i depigmentacije uz pomoć Mesosys-a

Ukoliko želite da svoju kožu podmladite i zategnete, da se rešite problema pigmentacije ili da se izborite sa viškom sebuma i akni, pravo rešenje za vas su proizvodi sa potpisom Mesosys. U pitanju je najmodernija linija za kućnu negu lica koja je nastala na osnovu iskustava i umeća stečenih upotrebom profesionalnih Genosys sistema u više od četrdeset zemalja sveta.
Tako je nastao Mesosys – pažljivo koncipiran sistem aktivnih supstanci i rolera! Mikro igle ovih rolera stvaraju mikro kanale, koji omogućavaju prolaz više od osamdeset posto sastojaka iz seruma i rastvora. Mikroiglicama stimulišemo keratinocite , i oslobađaju se faktori rasta. To dovodi do povećanja hranljivih materija u koži, poboljšava rad ćelija i normalizuje njihovu funkiju. Sve to doprinosi povećanju kvaliteta kože i njene otpornosti.
Uz upotrebu mezo rolera postoji jedno veoma bitno pravilo, a to je da se ne može koristiti bilo koja kozmetika već samo izuzetno čiste i kvalitetne formulacije, a Mesosys donosi najmoderniju formulu koja je prijateljska za kožu i podkožne slojeve, a ne sadrži štetne sastojke.
U ponudi su dva seta proizvoda koje možete izabrati u odnosu na tip kože i efekat koji želite da postognete.

1p mn 21115

Mesosys Multi Active Set
Ovaj tretman je jedinstven sistem u borbi protiv problematične kože, Set je namenjen koži sa aknama, crvenilom, hiper pigmentacijama i viškom sebuma. Ukoliko je u pitanju zrelija problematična koža, blagotvorno će delovati na bore i gubitak vlage i činiće kožu zategnutom.

3p mn 2115

Mesosys Hyal Fill-Up Set
Kućna hijaluronska mezoroler terapija za bolju hidrataciju i volumen kože. Hijaluronska kiselina koja se nalazi u Hial Fill Up serumu je posebne molekulske mase koja se maksimalno čija je prolaznost u kožu kao i efekat maksimalni. Molekli hijalrona vezuj odu za sebe ,a to se manifestuje kao :Hidriranost, bolji volumen, povećanja tonusa i jedrine kože su efekti primene ovog seta. Jedinstveni aktivni sastojci efikasno deluju na bore kod zrelije kože.

Podeli

Scroll to Top