Pogledajte kako je bilo na ekskluzivnoj pretpremijeri serije Kuća zmaja

Sinić je u Cineplexx Galerija bioskopu održana ekskluzivna pretpremijera nove HBO serije Kuća zmaja (House Of The Dragon), koja će na HBO Max striming platformi imati premijeru 22. avgusta. Istog dana će prva epizoda biti emitovana i na HBO kanalu u 20.00h.
Pretpremijera prve epizode ove dugo iščekivane serije okupila je brojne predstavnike medija i poznate ličnosti, među kojima su bili Ana Đurić Konstrakta, Milica Mandić, Miloš Timotijević, Miodrag Dragičević, Olivera Bacić, Kristina Bekvalac, Dunja Jovanić i mnogi drugi.

Nova HBO serija počinje da se prikazuje 22. avgusta
Milica Mandić
Ana Đurić – Konstrakta

Radnja serije od 10 epizoda, zasnovane na knjizi Vatra i krv Džordža R.R. Martina, odvija se 200 godina pre događaja iz Igre prestola i donosi priču o Kući Targarjen. U glavnim ulogama su Padi Konsidin, Met Smit, Olivija Kuk, Ema Darsi, Stiv Tuson, Iv Best, Sonoja Mizuno, Fabijen Frankel i Ris Ifans.

Dunja Jovanić
Kristina Bekvalac
Miodrag Dragičević

Džordž R. R. Martin je jedan od tvoraca i izvršnih producenata serije uz Rajana Kondala, koji je ujedno i scenarista i Migela Sapočnika, koji takođe potpisuje režiju. Sara Hes je scenaristkinja i izvršna producentkinja, a ostali izvršni producenti su Džoslin Dijaz, Vins Gerardis i Ron Šmit. Režiju potpisuju i Kler Kilner i Gita V. Patel, kao i Greg Jatanes, koji je ujedno i među izvršnim producentima.

Prisutni su nakon projekcije uživali na koktelu
Miloš Timotijević

Tekst i foto: Promo

Podeli

Scroll to Top