Pogledajte kako je bilo na pre-shoppingu kolekcije Alexader Wang za H&M

Dugoočekivana kolekcija Alexadera Wanga za „H&M“ od 6. novembra se konačno može kupiti u 250 radnji poznatog švedskog brenda širom. U Beogradu je dostupna u radnji poznatog švedskog brenda u Knez Mihailovoj ulici, a pre VIP zvanice su dan ranije imale priliku da premijerno pogledaju luksuzne odevne komade po prisupačnim cenama i da za sebe izaberu modele koji im se najviše dopadaju.

2p

Među odabranim poznatim ličnostima koje su prve u našoj zemlji imale priliku da dobiju garderobu iz ove linije su Tamara Paunović, Nikola Demonja i Ana Đurić poznata kao Konstrakta iz sastava „Zemlja gruva“. Ovaj događaj nisu želeli da propuste ni Ana Stanić, Katarina Radivojević, Darko Kostić, Nenad Radujević i drugi prestonički trend seteri. Svi oni uživali su u jedinstvenom shopping iskustvu inspirisano energijom koja vlada na ulicama Njujorka, a slični događaji organizovani su u isto vreme i u gotovo svim svetskim metropolama.

3p

Od kada je u aprilu ove godine objavljeno da će ove jeseni na rafovima u radnjama „H&M-a“ naći komadi Alexandra Wanga, širom sveta nastala je euforija među poklonicima mode. Američki dizajner koji je kreativni direktor  „Balenciage“ u svojoj kolekciji za pristupačni švedski brend na sjajan način se poigrava sa motivima sportske odeće, a urbana kolekcija namenjena je mladim i zaposlenim ljudima i osmišljene tako da u nositi i tokom jurnjave gradom tokom dana, ali i za večernje izlaske.

1p

Osim garderobe, on je u svoju liniju uneo i neke zanimljive dodatke poput torbi za treninge, naočara za sunce, bokserskih rukavica ili prostirki za jogu koje će se sigurno dopasti svim zaljubljenicima u Wangov svet.

4p

Podeli

Scroll to Top